Uppsala 31 oktober 2020

Företag och organisationer

Blodomloppet i Uppsala

Anmälan för stora organisationer

För att underlätta för större organisationer med många deltagare erbjuder vi från och med i år  VIP – Företagsanmälan. Klicka för mer information om denna kostnadsfria tjänst.

Precis som tidigare år erbjuder vi även möjligheten att anmäla via ett Excel-formulär, som finns för nedladdning från anmälningssidan (direktlänk till Excel-filen). (Formuläret kan även användas för anmälan av enstaka lag eller deltagare.)

  • Välj “Ja” i kolumnen “Intresseanmälan” i Excel-formuläret för deltagare som vill ha mer information om blodgivning.
  • Välj “Ja” i kolumnen “Anonym” för deltagare som inte vill synas i listor på nätet.

Excel-filen laddas upp i steg 2 i anmälningsformuläret på anmälningssidan.

Vi erbjuder betalning mot elektronisk faktura (14 dagar). I det avslutande steget i anmälningsformuläret anges fakturaadress och e-postadress dit fakturan skickas. Kontakta oss om din organisation har särskilda önskemål gällande betalningsmetod eller betalningsvillkor.

Funktionströjan hämtas tillsammans med nummerlappen. Tänk på att det blir mycket att bära om du har många nummerlappar och tröjor att hämta ut.

Kontakt: uppsala@blodomloppet.se.

Samarbetspartner

Vill din organisation samarbeta med Blodomloppet i Uppsala? Med sina tusentals deltagare innebär arrangemanget ett ypperligt tillfälle att nå ut till en stor grupp människor. Kontakta oss med en förfrågan, så hör vi av oss.

Kontakt: uppsala@blodomloppet.se.

På tävlingsdagen

Vill din organisation vara på plats under tävlingsdagen, kanske med eget tält på idrottsplatsen eller på annat sätt? Utrymmet på arenan är mycket begränsat, så hör av dig med dina önskemål i så god tid som möjligt.

Kontakt: uppsala@blodomloppet.se.

 

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor