Picknickkassen 2017

Väl i mål är alla lag värda en härlig picknick.

Alla lag har varsin picknickkasse som står och väntar på dem i målområdet. Fullproppad med godsaker för att låta festen fortsätta tillsammans med lagkamrater och andra deltagare.

Högklassigt, gott och nyttigt innehåll som vi fått hjälp att samla ihop tillsammans med våra prominenta leverantörer. Hoppas att det kommer att smaka gott och ge en trevlig stund efter ett väl utfört lopp.

Pärsons Rökt Emilkalkon

Vår rökta Emilkalkon är ett smakrikt och fettsnålt pålägg. Pålägget är gjort på utvalda kalkonbröst som saltas innan de röks. Mycket saftig konsistens. Endast 2 % fett.

Pärsons Vegoskivor Paprika

Pärsons Vegoskivor är ett nytillskott i sortimentet. Produkterna är lakto-OVO-vegetariska. Till dig som vill variera ditt pålägg på mackan.

Fjällbrynt Edamer, mjukost.

Krämig och smakrik mjukost gjord på Edamer. Ett snabbt utflyktstips: rulla ihop tunnbröd med mjukost, några skivor skinka och salladsblad – färdigt!

N!CK'S

N!CK'S kexbar är en bäst i test-vinnande nyhet i godishyllan. Njut av len choklad och vaniljkräm mellan frasiga kex som tillsammans är doppade i fantastisk mjölkchoklad. Den är dessutom helt fri från tillsatt socker, allt för att du och människor i din omgivning ska kunna njuta och må bra på en och samma gång.

Picadeli

Vår Familjesallad är en spröd och krispig blandning av isbergs- frisée- och rosésallad. Och passar utmärkt som ett tillbehör till både kött, fisk eller vegetariskt.

Ramlösa

Släck törsten med smaken av sommar. Ramlösas naturligt uppfriskande mineralvatten nu med smak av Rabarber Jordgubb.

Rydbergs

Gourmet potatissallad med crème fraiche. En av våra finaste potatissallader nu med Gotländsk gårdsmärkt potatis. Krämig och fräsch både till grillat och kallskuret.

Äpplen från Trädgårdshallen

Royal Gala är en sort som är söt, frisk och aromatisk. Vilket gör den till en av de populäraste importerade äpplesorterna i Sverige. Sorten finns året om och odlas bland annat i Sydeuropa, Sydamerika och Nya Zeeland.

Wasa Sesam & Havssalt

Ett litet krispigt knäckebröd bakat av vete och toppat med gyllene sesamfrön och havssalt. Ett perfekt tilltugg att äta som det är eller tillsammans med ditt favoritpålägg!

Huvudpartners

Partners

Leverantörer