Blodomloppet på distans – i nytt samarbete med Sprintcrowd

Sprintcrowd är plattformen som är specialiserad på att organisera fysisk aktivitet, med särskilt fokus på arbetsplatsen. Samarbetet kommer syfta till att främja upplevelsen för deltagare i Blodomloppet på distans.

Av Blodomloppet
18 april 2024
Twitter Facebook

Sprintcrowd är en plattform som erbjuder en mängd olika aktiviteter för att passa varje arbetsplats och personlighet. Med hjälp av plattformen kan anställda träna hur, var och när de vill. Dessutom erbjuder Sprintcrowd coachledda aktiviteter och utmaningar för att främja laganda och samarbete mellan kollegor.

Deltagarna i Blodomloppet på distans kommer få möjlighet att genomföra sitt lopp med hjälp av Sprintcrowds app mäta sin prestation. Eller delta i något av Blodomloppets fem distansevent via Sprintcrowds app. Under dessa event kommer deltagarna att coachas av bland annat den olympiske medaljören Lisa Nordén.

Att få möjlighet att springa med både en coach och en profil gör det hela ännu mer oslagbart

Så här säger Rubin McRae, Business Development Manager, Sprintcrowd, om vad man som deltagare kan förvänta sig när man deltar i något av distanseventen:

”Att delta i ett lopp, även om det är på egen hand men tillsammans med andra på distans, är en magisk upplevelse. Med musik, uppmuntran och känslan av gemenskap med andra deltagare är något som verkligen berikar. Att få möjlighet att springa med både en coach och en profil gör det hela ännu mer oslagbart”

Perfekt komplement

”Sprintcrowd kommer bli ett perfekt komplement till vårt distanslopp. Dels för att ge våra deltagare en större känsla av sammanhang och tillhörighet. Men även för att Sprintcrowd, precis som vi, har ett starkt fokus på arbetsplatser och hur vi kan hjälpa arbetsgivare att ta hand om hälsan hos sina anställda”, säger Tomas Hoszek, ordförande, Blodomloppet Sverige.

Alla distansevent under året är ansträngningsbaserade snarare än prestationsbaserade, vilket innebär att alla kan delta. En förutsättning som är viktig för såväl Blodomloppet som för Sprintcrowd.

”Vårt mål är att alla ska kunna delta i rörelsen, oavsett vem man är eller var man bor. Med Sprintcrowd kan vem som helst vara med på sina egna villkor och njuta av gemenskapen”, Rubin McRae.

Blodomloppet kommer att erbjuda distansevent på följande datum kl 16.30:

  • 27 maj
  • 24 juni
  • 29 juli
  • 26 augusti
  • 30 september

Läs mer om Blodomloppet på distans.
Läs mer om Sprintcrowd.