Välkommen till Blodomloppet Sundsvall/Timrå

Häng med och uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen med ett härligt lopp nära Indalsälven. Start och mål på Älvvallen.

PM / Information

Anmälan

Anmälan görs individuellt eller i lag. Ett lag kan bestå av 3-5 deltagare. Lagdeltagare inom samma lag kan delta i olika distanser/klasser inkl. deltagare i Lilla Blodomloppet. Anmälningsavgiften för lag är alltid densamma, se nedan! För varje lag ingår en kasse med picknick för fem personer automatiskt. Bocka bara i för Extra picknick, om ni önskar en eller flera sådana kassar utöver den som ingår!

Ange information i Steg 1 till kontaktpersonen för anmälan och i Steg 2 för deltagare.

Om du vill anmäla många personer samtidigt, ladda ner vår Excel-mall som du hittar på anmälningssidan.

Kontakta oss på kansli@blodomloppet.se om du vill anmäla fler än 50 deltagare.

Anmälningsavgift

  • 300 kr Blodomloppet (5 eller 10 km)
  • 100 kr Lilla Blodomloppet
  • 1500 kr för ett lag med 3–5 deltagare
  • 250 kr Extra picknick

Sista anmälningsdag är den 20 augusti för lag och 27 augusti för individuella deltagare.

Efteranmälan kan göras på plats kl 15.30–17.30 i tältet nedan fotbollsplanen (Älvvallen) eller via webben. Endast individuella anmälningar.

Direktlänk

Bansträckning

Du springer eller promenerar på ett blandat underlag, främst asfalt och grus men även betongplattor på en bana utan större kupering. Bansträckningarna framgår av kartor som finns på vår webbsida. Utmed banan finns funktionärer och vägvakter, följ deras anvisningar!

Start och Mål är inne på Älvvallen. Det kommer att finnas en vätskestation på 5 km banan och två vätskestationer på 10 km banan.

Lilla Blodomloppet

Blodomloppet 5-10 km

Direktlänk

Blodgivargåva

Blodgivargåvan delas ut vid blodcentralens tält mot uppvisad nummerlapp. Vill Du veta mer om blodgivning och eventuellt anmäla Dig som blodgivare så finns givetvis Blodcentralens personal på plats vid målet. Geblod.nu

Direktlänk

Evenemangsområde

Älvvallen (Gymnasievägen 2) bakom Timrå IP.

Direktlänk

Förvaring

Ta bara med värdesaker som är absolut nödvändiga. Värdesaker kan i begränsad omfattning lämnas på arenan – Älvvallen- i tält vid entrén. Blodomloppet ansvarar inte för värdesaker.

Överdragskläder lämnas på anvisad plats på arenan. Tag med påse att förvara dina kläder i. Skriv Ditt startnummer på påsen med tuschpenna.

Direktlänk

Nummerlappar

Du hämtar nummerlapp vid Informationen i tältet söder om fotbollsplanen (Älvvallen) mellan kl 15.30–17.45. Under loppet ska Du bära din nummerlapp fullt synligt på bröstet, fäst med säkerhetsnålar. T-tröjan hämtas ut i anslutning till nummerlappsutdelningen. Storlek på tröjan står på nummerlappskuvertet.

Kuvert med nummerlapp(ar) lämnas ut mot order-ID. Du hittar numret i de filer, som bifogades orderbekräftelsen du fick per e-post vid anmälan. Du kan också hitta ditt order-ID intill ditt namn i startlistan (undantag anonyma). Dessutom kommer på plats att finnas listor där man kan hitta sitt order-ID. En första del sorterad i bokstavsordning på efternamn och en andra sorterad i bokstavsordning på lagnamn. Vid själva uthämtningen uppger eller visar du ditt order-ID, så hittar vi ditt/dina kuvert!

OBS, kuvert med nummerlappar lämnas ut ordervis, dvs en eller två personer kan hämta kuverten och bokade T-shirts för alla anmälda i samma order såväl lag som individuella!

Direktlänk

Omklädning & Toaletter

Toaletter finns i anslutning till Älvvallen – tävlingsarenan.

Tyvärr finns det inga duschmöjligheter på detta evenemang.

Direktlänk

Parkering & Hitta hit

På befintlig parkering framför NHK Arena. Infart från Terminalvägen. Parkeringsvakter anvisar parkeringsplatser. Parkeringen är gratis.

Cyklar parkeras på anvisad plats i anslutning till Älvvallen – tävlingsarenan.

Direktlänk

Picknickkasse

Deltagare som ingår i ett lag om 3–5 personer får en gemensam picknickkasse. På nummerlappskuvertet finns tryckt ett värdebevis som visas upp när Du skall hämta er kasse. Var rädd om kuvertet!

Direktlänk

Resultat & Priser

Du som deltagare i ett av våra lopp erhåller en t-shirt, nummerlapp, medalj, gåva till blodgivare. Du som ingår i ett lag kan hämta ut en picknickkasse efter målgång eller använda ditt picknickkort (gäller enbart Blodomloppet på distans).

T-tröjan hämtas ut i anslutning till nummerlappsutdelningen. Storlek på tröjan står på nummerlappen. OBS! Vi kan inte hantera byten av storlek.

Resultatlistor

Blodomloppet Sundsvall/Timrå 2023

Blodomloppet Sundsvall/Timrå 2022

Blodomloppet Sundsvall/Timrå 2021

Blodomloppet Sundsvall/Timrå 2020

Blodomloppet Sundsvall/Timrå 2019

Blodomloppet Sundsvall/Timrå 2018

Direktlänk

Sjukvård

Läkare finns i anslutning till Blodcentralens tält.

Direktlänk

Starttid

17.30 Lilla Blodomloppet
18.00 10 km tidtagning
18.20 5 km tidtagning
18.20 Promenad 5 km (startar efter gruppen löpare)

Starten sker utanför Älvvallen på Gymnasieskolans elevparkering. Tidtagningen startar när deltagaren passerar startportalen.

Direktlänk

Uppvärmning

Uppvärmning med Friskis&Svettis ca 20 minuter innan första start samt ca 15 minuter innan andra start.

Direktlänk

Vätskestationer

Mer information kommer.

Direktlänk

Sätt upp årets affisch på din arbetsplats

Vi arrangerar Blodomloppet i Sundsvall/Timrå

Sundsvalls Orienteringsklubb

Tel: 060-12 53 75
Telefontid måndag–torsdag kl 09.00-14.00
E-post: sundsvall@blodomloppet.se

Blodcentralerna i Västernorrland

Tel: 060-18 13 81
E-post: geblod.sundsvall@lvn.se

NU FINNS SPELLISTAN FÖR DIG SOM UNDRAR VARFÖR DET BEHÖVS ETT LOPP SOM UPPMÄRKSAMMAR BLODGIVNING.

Den räddade spellistan