Östersund

 

Välkommen till Blodomloppet i Östersund 12 september 2017!

Blodomloppets tävlingsområde 2017, centralt, gång- cykelavstånd från centrum, naturnära och kommer bli en härlig kväll på en fin idrottsarena. Välkommen till Blodomloppet på Östersund skidstadion!

Höstens stora motionsfest!

Blodomloppet i Östersund kommer att genomföras, tisdag den 12 september. Arrangörer är St Olavsgruppen tillsammans med blodcentralen, Storsjötappen. Vi välkomnar alla att vara med på höstens stora motionsfest i Östersund oavsett om du vill gå 5 km utan tid eller mäta din tid på 5 eller 10 km.
Starttider:
 – 17.45      
10 km – 18.15
5 km tid och promenad – 18.30

Lilla Blodomloppet:
I lilla blodomloppet är alla barn upp till 12 år välkomna att ta sig runt en kortare bana. I mål får alla medalj och en överraskning från Ica Maxi

Anmälan:
Anmälan görs via blodomloppet.se . Ordinarie anmälningsavgifter, 275 kr, gäller fram tom 29 augusti.  Därefter efteranmälan fram till 5 september samt på tävlingsdagen till en efteranmälningsavgift .
Obs! ingen efteranmälan på lag.

Lag:
Anmäl ett lag på fem personer, valfri sträcka. Alla deltagare i ett lag får en picknick i målgång.

T-shirt:
Alla deltagare i Blodomloppet får en t-shirt. T-shirten delas ut vid nummerlappsutdelningen.

Nummerlappsutdelning:
Kommer att ske på: ICA Maxi.
Torsdag 31 augusti kl. 14-20 samt fredag 1 september 14-20
Hämta din nummerlapp i förväg och ta del av deras erbjudande! Alla som hämtar sin nummerlapp på Ica Maxi får 10% rabatt på ett köp, missa inte det!
De nummerlappar som inte hämtats på Ica Maxi, delas ut på tävlingsplatsen, tävlingsdagen.

Tillsammans kan vi rädda liv. Blodomloppet vill uppmärksamma den viktiga blodgivningen, du behöver inte vara blodgivare för att delta i loppet, men skulle du komma på att du vill bli en av våra viktiga blodgivare kan du anmäla  ditt intresse på www.geblod.nu. Där hittar du även mer information, vad det innebär att bli blodgivare.

Arrangör: St Olavsgruppen

 

Huvudpartners

Partners

Leverantörer

Lokala partners