Landshövdingen bjöd medarbetare till Residenset efter Blodomloppet

Tack-lunch och medaljutdelning på Residenset fick avsluta distansloppet för Länsstyrelsen i Malmö. Sammanlagt deltog 14 medarbetare från Skåne i aktiviteten. Bli inspirerad av hur andra arbetsgivare skapar en meningsfull hälsoaktivitet för sina anställda!

Av Blodomloppet
28 juni 2024
Twitter Facebook

I maj och juni varje år arrangeras Blodomloppet i Malmö och Kristianstad – ett lopp som uppmärksammar och manifesterar behovet av blodgivning samt att främja en hälsosam livsstil. Länsstyrelsen i Skåne engagerar sig i Blodomloppet genom att betala halva kostnaden för anställda som vill delta och har under många år deltagit med ett flertal lag.

Under året hade alla medarbetare möjlighet att delta i Blodomloppet återigen, men denna gång genomfördes loppet på distans. 14 medarbetare, från olika enheter deltog i loppet. Vissa sprang eller gick tillsammans, andra gjorde det på egen hand. Även Landshövdingen deltog.

– Att uppmärksamma blodgivning samtidigt som man får röra på sig tillsammans med kollegor är fantastiskt, säger Landshövding Anneli Hulthén.

Tack-lunch på Residenset

För att tacka alla som deltog bjöd landshövdingen in till lunch på Residenset. Vid detta tillfälle delades det även ut medaljer från Blodomloppet till alla deltagare.