OnePartnerGroup hjälper till med rekryteringar som räddar liv

Varje år rekryteras cirka 45.000 nya blodgivare runt om i Sverige, en livsnödvändig rekrytering för hela samhället. Just rekrytering är OnePartnerGroup specialister på och nu kommer de vara med och rekrytera blodgivare under årets Blodomlopp.   

Av Blodomloppet
03 juni 2024
Twitter Facebook

Varje år rekryteras cirka 45.000 nya blodgivare runt om i Sverige, en livsnödvändig rekrytering för hela samhället. Just rekrytering är OnePartnerGroup specialister på och nu kommer de vara med och rekrytera blodgivare under årets Blodomlopp.

– Som blodgivare vet jag att vi behöver bli fler som bidrar, och med tanke på att vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering varje dag så känns det självklart att vara med och rekrytera blodgivare, säger Eldin Ljutovac, verksamhetschef på OnePartnerGroup i Göteborg.  

OnePartnerGroup, som är ny nationell partner till Blodomloppet, är din bästa kollega vid rekrytering, bemanning, utbildning och i karriären och finns över hela Sverige. I juni krokar de dessutom arm med GeBlod och blir deras bästa kollega när det kommer till att rekrytera blodgivare. Under Blodomloppet i Göteborg kommer du träffa Eldin och hans kollegor på OnePartnerGroup runt om i Slottsskogen, som kommer vara med att attrahera fler medmänniskor till att göra skillnad genom att ge blod.   

– Vi har lång erfarenhet av rekrytering inom olika branscher och roller över hela Sverige och gör över tusen rekryteringar varje år. Det är vår vardag men att rekrytera blodgivare är något nytt för oss. Att få denna möjlighet som jag vet verkligen räddar liv värmer såklart mitt och mina kollegors hjärtan lite extra, menar Eldin.   

Varje år registreras ungefär 5000 nya blodgivare vid loppen runt om i Sverige vilket gör det till en av GeBlods viktigaste rekryteringsinsatser.   

– Att få hjälp av OnePartnerGroup, som verkligen är engagerade i blodgivningsfrågan och nyttja deras kompetens med rekrytering uppskattar vi verkligen och hoppas vi kommer göra stor skillnad. Vi behöver bli fler blodgivare, varje blodpåse kan rädda upp till tre liv, säger Anna-Karin Norrman, enhetschef för GeBlod på Västra Götalandsregionen. 

– Vi på OnePartnerGroup drivs av att göra skillnad. Jag har själv varit blodgivare i snart 20 år och vet att det verkligen gör skillnad för mina medmänniskor. Nu vill vi att fler ska få upptäcka hur bra det känns att ge blod och hjälpa andra människor, avslutar Eldin.