Göteborg 3 Jun

Anmälan och deltagaravgifter

Laganmälan till Blodomloppet 4 juni förlängd till 24 maj!

Anmälningarna har strömmat in till Blodomloppet i Göteborg de senaste dagarna. Därför förlänger vi anmälningstiden för lag (3-5 personer) till och med torsdag 24 maj. Därefter gäller enbart individuell anmälan fram till och med tävlingsdagen till förhöjd avgift 450 kronor.

 Klicka här för att komma till anmälningssidan

Ange alltid kontaktperson, telefon, adress och e-postadress. Det går att anmäla sig individuellt eller som ett lag (3-5 personer).

Deltagaravgifter 2018:

  • Lag (max 5 pers): 1 500 kr (t-shirt och picknickkasse ingår)
  • Individuell: 300 kr (t-shirt ingår)

I laganmälan ingår en picknickkasse. Alla löpare får en t-shirt i funktionsmaterial vid uthämtningen av nummerlappet. Ange vilken storlek ni önskar i samband med anmälan.

Betalning sker i samband med anmälan genom kortbetalning via anmälningssidan, bankgiro 507-5650 (ange ordernummer) eller faktura (endast företag).

Blodgivare har rabatt på både både individuell anmälan och laganmälan (40kr rabatt/person). Ingen rabatt på efteranmälan. Blodgivare får också en VIP-gåva på tävlingsdagen.

Sista anmälningsdag är tisdag 22 maj. Vi garanterar startplats för alla anmälda fram till detta datum. Därefter gäller ett anmälningstak på max 13.000 deltagare. Efteranmälan för individuella deltagare (ej lag) tas emot i mån av plats via vår hemsida och på tävlingsområdet fram till 17.30 på tävlingsdagen mot en förhöjd avgift (450kr).

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor

Leverantör