Personlig tjatare

Nu kan du som har svårt att komma igång med träningen få någon som ringer varje vecka och tjatar på dig.

Anmäl dig eller en lat vän genom att skriva in telefonnumret här:

Vår personliga tjatare hjälper dig igång

Phone

Det är alltid lättare att träna om man har någon som peppar och tjatar på en. En kompis, en tränare eller ett stenhårt pannben. Har du inte något av detta, då kan vi hjälpa dig. Anmäl dig till Blodomloppet PT, så kommer hon ringa dig en gång i veckan och se till så du byter om och kommer iväg lite oftare. Allt för att du ska må bättre och komma i form för att vara med och uppmärksamma blodgivningen i sommar.

Blodgivning, hälsa och gemenskap

Team Blodomloppet

Blodomloppet är ett motionslopp som normalt arrangeras på 18 orter runt om i landet. Det senaste året har som alla vet varit allt annat än normalt, men vi har fortsatt springa – tillsammans på avstånd, genom Blodomloppet på distans. Syftet är som alltid att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Promenera, jogga eller spring 5 eller 10 kilometer på någon av arrangörsstädernas banor, eller där det passar dig. Så håller vi tummarna för att det kan bli riktiga lopp i höst igen.

Blodgivare
räddar liv

Ge blod

Tänk att en halvtimme av din tid, och en donerad blodpåse kan hjälpa upp till tre andra personer varje gång du ger blod. Blod behövs vid olyckor, operationer och sjukdom. Tusentals människor behöver regelbundna blodtransfusioner för att överleva. Över tusen blodenheter (röda blodkroppar, plasma och trombocyter) används varje dag. Och blod är en färskvara som inte kan framställas på konstgjord väg utan endast kan ges från människa till människa.

Villkor:

Tjänsten kostar absolut ingenting och du förbinder dig inte till någonting. Du kan när du vill avregistrera dig. Efter avslutad kampanj kommer alla nummer och personuppgifter raderas. Ingen information kommer att lämnas vidare till tredje part. Alla uppgifter hanteras i enlighet med GDPR.