Malmö

 

Välkommen till Blodomloppet i Malmö

Länk: RESULTAT 2016

Bilder från loppet kommer inom några dagar komma in under fliken bildgalleri. Se även länk och info nedan om Photameras projekt där bilder också kommer läggas ut!

Vi vill samtidigt rikta ett stort tack till alla som deltog, er som hjälpt till med arrangemanget och som gjorde loppet/eventet till en riktig fest. Hoppas vi ses nästa år igen och att många nya blodgivare anmäler sig till blodcentralen. Tillsammans uppmärksammar vi den livsviktiga blodgivningen!

Har du synpunkter på loppet? Positiva som negativa, skicka i så fall gärna ett mail till blodomloppet@heleneholmsif.se
___________________________________________________________________
Tisdagen den 17 maj är det åter dags för årets Blodomlopp på Bulltofta rekreationsomr��de.

Samla ihop kompisgänget eller kollegorna och gör dig redo för en����������������������������������������������������������härlig kväll – att vara med i Blodomloppet är att göra skillnad för en medmänniska��på riktigt.

Anm������������lan ��r st������ngd! Efteranmälan på lag är ej möjlig dock går det bra att efteranmäla sig individuellt antingen vid nummerlappsutdelningen eller på plats 17 maj

Läs mer om blodomloppet i Malmö

Fotografer
kamera

Inför i år kommer nystartade företaget www.photamera.com att köra en testpilot under Blodomloppet i Malmö. Detta innebär att många fotografer kommer finnas på plats och fota många olika delar av loppet samt att alla som fotograferat loppet/deltagarna och som vill dela med sig av dessa kan lägga upp fotona på Photamera. Alla deltagarna kan därefter hitta sina foto på http://www.photamera.com. Så be era vänner att ta med en fulladdad kamera!


MFF i samhället

Blodomloppet i Malmö har inlett ett samarbete med MFF i samhället. Att påbörja ett samarbete med den största idrottsföreningen lokalt och en av de v������gledande i landet känns kul och inspirerande. MFF i samhället ����������r en del av Malm���� FFs icke sportsliga sida och arbetar fr��������������������������������������������mst mot olika samhällsengagemang. L������s gärna mer om deras olika projekt här.

Så här beskriver MFF i samhället varför de gärna stödjer blodomloppet.
Det är en utmaning att bli blodgivare, det är en utmaning att med sitt bidrag r��dda någon annans liv. Det är brist på blod i Skåne, vem som helst av oss eller någon i våra familjer kan akut komma behöva blod. Därför stöttar och uppmuntrar Malmö FF i samhället blodgivning genom manifestationen blodomloppet.

MFF_EMBLEM_CMYK_Dagspress

 

En nyhet för i ������r är att blodomloppet i Malmö har tre ambassadörer

Vi är mycket stolta att kunna presentera Mats Näslund som ambassadör f����������r Blodomloppet i Malmö. Mats Näslund är en tidigare ishockeyspelare med meriter från bl.a NHL som Stanley cup vinnare, 173 landskamper med b��de OS- och VM guld samt lokalt representerat Malmö IF (nuvarande Redhawks) där han var med och tog två SM-guld. Utöver dem sportsliga meriterna har Mats N����slund många fina egenskaper som vi värderar högt.

Mats Näslund

Triathleterna Julia Montgomery och Sebastian Björklund som är elitaktiva i arrangerade klubben Heleneholms IF.

20151210_Julia_0716

image1

Läs gärna mer om ambassadörernas bakgrund här, om varf��r de tycker blodgivning är viktigt och varför just du bör delta i blodomloppet i Malmö 2016.


Här kan du ladda ner affischer f��r att sprida blodomloppet!

A4-affisch A3-affisch

 

Vi ses den 17 maj! / Heleneholms IF och Blodcentralen Skåne

Partners

Grundare

logo-geblod

Huvudpartner

Octapharma

Huvudpartner

logo-scandic

Huvudpartner

NEH

Temapartner Hälsa

h5rm7nd5ppqijtvchdf2

Mediapartner

halsa-logo

Lokala partners