Malmö 15 Maj

Malmö

Tack alla barn, vuxna och funktionärer för ett fantastiskt Lilla Blodomloppet. Det är alltid lika glädjefyllt att se barnens glädje när de kämpar sig igenom de ca 6oom längst Magistratsparken.
_________________________________________________________________

Tack till alla som deltog, publik, funktionärer och partners som gjorde Blodomloppet i Malmö 15 maj 2018 till en riktig folkfest under hög sommarvärme där blodgivning, hälsa och glädje stod i centrum. Tillsammans fortsätter vi göra skillnad genom att uppmärksamma blodgivning och hälsa! Läs gärna mer och anmäl dig som blodgivare på geblod.nu ❤.

__________________________________________________________________

Varmt välkomna tillbaka den 14:e maj 2019!  Nu börjar vi fokusera mot Lilla Blodomloppet som arrangeras för de yngre barnen (ca 5 – 12 år) på internationella blodgivardagen den 14:e juni. Läs gärna mer om det loppet här.

Har du synpunkter på loppet 15:e maj eller undrar över något är du varmt välkommen att kontakta oss antingen på malmo@blodomloppet.se eller vårt kansli 040 – 19 42 20. Nedan hittas lite sammanfattningar från loppet.

Resultat Malmö 2018 (öppnas i nytt fönster/ny flik)

Sändningen från loppet hittar du här: Livesändning

Här finner du bildgalleri från kvällen. Bildgalleri

Här kan du förhandsanmäla dig för 2019 års lopp. Förhandsanmälan

 

Blodomloppet Malmö – Nu ett miljömärkt event

Vi arbetar ständigt för att utveckla och förnya vårt lopp. I år har vi påbörjat ett arbete mot att bli mer miljövänliga.
Arbetet är en process som kommer pågå och utvecklas i flera etapper. I ett led av vårt arbete har vi nu blivit godkända som ett miljömärkt event av Håll Sverige Rent.
Vårt diplom om att Blodomloppet Malmö nu är ett miljömärkt event hittas här.

Blodomloppet finns till för att supporta blodgivningen. Bli blodgivare här

 


__________________________________________________________

Sociala medier
index

____________________________________________________________

Samarbetspartner

Är ni ett företag som söker efter ett CSR-projekt med chans att exponera och stärka ert varumärke samtidigt som ni syns i en miljö med många positiva samhällsvärden?
– Läs gärna mer här eller hör av er till oss.
________________________________________________________________________________

Har du frågor eller funderingar om vårt lopp? Kontakta oss på blodomloppet@heleneholmsif.se eller ring till vårt kansli 040-19 42 20.

 

Snabblänkar

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor

Leverantör