Växjö

Anmälan

Välkommen till Blodomloppet i Växjö 31 augusti 2020

Alla kan deltaga i Blodomloppet – äldre som yngre, tjej som kille, blodgivare eller ej. Samla ihop dina vänner eller arbetskompisar och bilda ett lag på fem för en kul utmaning tillsammans i hälsans tecken där du samtidigt gör en väldigt god gärning för någon annan medmänniska genom att stötta och marknadsföra den livsviktiga blodgivningen.

Anmälningsavgifter 2020

Individuell: 300 kr
Laganmälan (5 personer + picknickkasse): 1500 kr
Efteranmälningsavgift efter 24 augusti: 400 kr

Viktiga datum att hålla koll på:
Ordinarie individuell anmälan stänger: 24 augusti 
Sista efteranmälningsdag för lag: 24 augusti
Efteranmälan: fram till 24 augusti
Ändringar av anmälan: 50 kr efter ordinarie anmälningsdatum.
Beställning extra picknick: 24 augusti

Distanser

  • Promenad 5 km
  • Löpning 5 km
  • Löpning 10 km

Det går bra att mixa mellan olika distanser och klasser i ett lag.

Vad ingår i anmälan?

I anmälan ingår för alla deltagare en snygg, unik Blodomloppet 2020 funktionströja (ges vid nummerlappsutdelningen) och Blodomloppet-medalj. I Blodomloppet betyder blodgivarna allt, därför vill vi tacka dig som lämnar blod extra mycket. Du som är blodgivare och anmäler detta i systemet vid anmälan till loppet får dels en rabatt på 40 kr men får också en speciell blodgivargåva som tack för att du är blodgivare under arrangemangsdagen.

Bilda ett lag (5 personer = picknickkasse)

Att springa i ett lag är kul och ger en härlig känsla! Skapa ett unikt namn för ert lag och utmana andra lag. Det är fullt möjligt att mixa distanser/klasser i laget. I laganmälan ingår en välfylld picknickkasse för alla lagmedlemmar att njuta av efteråt. Det är ok att anmäla sig som ett lag även om ni skulle vara färre än fem som vill delta just idag, om en plats saknas är det möjligt att skriva deltagaren som “vakant” och uppdatera med namn fram till den 24 augusti.

Vad 2019 års picknick innehöll hittar du här.


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor