Uppsala 14 maj 2020

Anmälan

Blodomloppet i Uppsala (Gränby sportfält)

Anmälan för Blodomloppet i Uppsala den 14 maj 2020 är öppen! Sista anmälningsdag är 29 april.

Till anmälan.

Laganmälan

Ett lag består av exakt fem deltagare (mixad sammansättning går bra). Laget tilldelas en välfylld picknickkasse! För varje blodgivare i laget utgår en rabatt på 40 kr. Lagmedlemmarna väljer individuellt 5 km, 10 km, Promenad eller Specialomloppet – värd Humana och anger detta i anmälan. OBS! Ingen efteranmälan för lag.

Deltagare som inte ryms i något lag kan anmälas individuellt (se nedan). Om du exempelvis har 17 deltagare, så kan du göra tre lag av de första 15 deltagarna och anmäla de två sista deltagarna individuellt. Man kan givetvis värma upp och jogga tillsammans även om man inte är i samma lag!

Det finns möjlighet att beställa extra picknickkasse för en extra kostnad (250 kr) i samband med anmälan.

På bekräftelse och faktura visas endast beställda extrakassar, inte de kassar som ingår för respektive lag.

Individuell anmälan

Även vid individuell anmälan väljer man mellan 5 km, 10 km, Promenad och Specialomloppet – värd Humana. Blodgivare får en rabatt på 40 kr.

Det kommer att finnas möjlighet till efteranmälan mot en förhöjd avgift efter att ordinarie anmälningstid har gått ut. Efteranmälan går att göra både online och direkt vid nummerlappsutdelningen.

Lilla Blodomloppet

Lilla Blodomloppet är ett lopp för de minsta (födda 2008 och senare).  Man springer cirka två varv (800m) på friidrottsbanorna. Medalj och överraskningspåse till dem som fullföljer. Blodcentralen bjuder alla deltagare på en funktionströja.

Funktionströja

Storlek på funktionströja väljs i samband med anmälan. Funktionströjan hämtas tillsammans med nummerlappen. Tänk på att det blir mycket att bära om du har många nummerlappar och tröjor att hämta ut.

Deltagare med särskilda önskemål eller behov

Vi gör vårt bästa för att alla ska känna sig välkomna och ha möjlighet att delta i Blodomloppet. Specialomloppet – värd Humana är ett lopp som passar alla oavsett förutsättningar! Om du har särskilda önskemål, kontakta oss på uppsala@blodomloppet.se.

Ingen bekräftelse?

Kontakta oss på uppsala@blodomloppet.se om du saknar mejlbekräftelse på din anmälan. I synnerhet personer med Hotmail/Live/Outlook-adresser råkar ofta ut för att bekräftelsen inte kommer fram.

Ändringar i anmälan

Ändringar av namn och distans kan göras gratis via mejl till uppsala@blodomloppet.se fram till den 29 april. Efter detta datum görs alla ändringar vid nummerlappsutdelningen. Byte av namn är gratis. För byte av distans (5 km, 10 km, Promenad) tar vi ut en administrativ avgift på 50 kronor. Det är mycket viktigt för resultatrapporteringen på 5 och 10 km att alla byten registreras.

Byte till Specialomloppet – värd Humana är gratis. Vid byte från detta lopp till annan distans tar vi ut en avgift på 130 kr (motsvarande mellanskillnaden).

I samband med anmälan finns möjligheten att ange att man inte vill synas i start- och resultatlistan. Skicka önskemål om ändringar av denna inställning till uppsala@blodomloppet.se.

Avanmälan är inte möjlig

Det är inte möjligt att avanmäla sig, utan anmälan är bindande. Vi hänvisar i stället till möjligheten att byta namn på deltagare; se ovan.

Betalningsinformation

Betalning görs genom kortbetalning eller faktura via e-post. Anmälningsavgift återbetalas inte vid utebliven start.

Vid betalning via faktura, ange fakturanumret som meddelande (inte som OCR). Vårt bankgironummer är 635-7503.

Blodgivare får en personlig rabatt på 40 kr vid anmälan senast 29 april. Detta gäller både individuellt och i lag. Den totala rabatten för ett lag blir alltså 40 kronor per blodgivare i laget. Glöm inte att markera alla blodgivare i samband med anmälan.

Avgifter vid anmälan

Anmälan senast 29 april

Efteranmälan

Laganmälan

Max 1400 kr *

Ingen efteranmälan

Individuell anmälan

280 kr

380 kr

Specialomloppet – värd Humana

150 kr

250 kr

Lilla Blodomloppet

110 kr

150 kr

* Priset för laganmälan = 280 kr per person på 10 km, 5 km och Promenad 5 km + 150 kr per person i Specialomloppet – värd Humana.

Till anmälan 14 maj

 

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor