Linda Bengtzing till Blodomloppet i Linköping

Torsdagen den 1 juni är det åter dags för Blodomloppet i Linköping och i år satsar arrangörerna IK Akele och Blodtappen i Östergötland ännu mer på att evenemanget ska bli en fest för alla!

Av Blodomloppet
28 mars 2017
Twitter Facebook

Den stora nyheten för året är att kvällen på Stångebrofältet avslutas med en konsert med Linda Bengtzing.

Blodomloppet i Linköping har vuxit sig allt större och hade ifjol nästan 14 000 deltagare. Det som drar många deltagare till loppet är kombinationen av att man går eller springer tillsammans med sina vänner, att man har picknick tillsammans efteråt och att hela evenemanget är för en god sak.

– Nu vill vi spetsa detta med en musikupplevelse och vi tror att Linda är rätt person att göra kvällen fulländad, säger Per Lindh, tävlingsledare.

Ett motionslopp för alla

Alla är välkomna att delta i Blodomloppet oavsett ålder och fysiska förutsättningar då loppet är en fest där alla kan delta, både publik, löpare och motionärer. Vill man inte springa 5 eller 10 km kan man promenera 5 km i sin egen takt. För barnen finns i Linköping två alternativ; 600 m eller 1,6 km.

Alla deltagare får Blodomloppets röda tröja, alla som kommer i mål får medalj och varje lag om 5 personer får en välfylld picknickkasse efter loppet.

Evenemangsområdet i Linköping är öppet från klockan 16.00 och konserten beräknas börja kl. 20:30. Fri entré gäller alla.

Läs mer om Blodomloppets andra lokala ambassadörer: