Stockholm 10 - 11 juni 2020

Kontakt

Blodomloppet Stockholm arrangeras av Lidingöloppet
Vid frågor om Blodomloppet Stockholm, kontakta Lidingöloppets kansli


E-post: stockholm@blodomloppet.se

Arrangörsklubbar

IFK Lidingö SOK är en skid- och orienteringsklubb från Lidingö med drygt 300 medlemmar. Klubben är en av de ledande orienteringsklubbarna i Sverige och har de senaste åren vunnit ett flertal SM-medaljer individuellt och i stafett.

Förutom en genomarbetad elitverksamhet har IFK Lidingö SOK även ungdomsverksamhet. Varje vecka sker klubbträning som avslutas med gemensam mat i klubbstugan. Under året förekommer ett stort antal breddaktiviteter såsom gemensamma tävlingsresor, skidläger, årsfest m.m.
När Blodomloppet arrangeras i början av juni består en stor del funktionärer av ungdomar och elit från IFK Lidingö SOK.

Ytterligare information om klubben finner du på vår hemsida www.ifklidingo.se

IFK Lidingö Friidrottsklubb är en ideell förening som erbjuder alla som deltar i verksamheten fysisk träning och social gemenskap.
Vi erbjuder både elit- och breddverksamhet. Barn- och och ungdomsträningen, 7-15 år, ger de aktiva en allsidig träning och introduktion till tävlandet. En stor del av verksamheten är förlagd till gymnastiksalar medan de äldre tränar på Bosön. Under utesäsongen sker träningen på Lidingövallen. Junior- och seniorverksamhet, från 16 år, innebär mer specialisering där friidrottsåret får en tydligare indelning i olika tränings- och tävlingsperioder.

Klubben anordnar varje år träningsläger och tävlingsresor för de aktiva. Under två veckor på sommarlovet kan alla barn mellan 7-13 år delta på klubbens populära sommaridrottsskolor.
När Blodomloppet är i juni engageras de flesta medlemmarna och föräldrar som funktionärer på Djurgården.

För mer info gå gärna in på vår hemsida www.lidingofri.se

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor