Karlstad 25 augusti 2020

Information

Anmälan

Anmälningsavgiften för att delta i Blodomloppet i Karlstad är 300kr oavsett klass, individuell- eller laganmälan. Observera att en prishöjning sker from 17 augusti till 350kr, det går sedan att anmäla sig ända fram till start. Alla anmälda deltagare erhåller Blodomloppets t-shirt som hämtas ut samtidigt som nummerlappen. Glöm inte i din anmälan att uppge om du är blodgivare för att även erhålla en gåva som du kan hämta ut i GeBlod-tältet den 25 augusti.

Anmälan görs via länken nedan.

Vid laganmälan av fem personer bjuder ICA på en picknickkasse att dela på efter loppet. För mer information om laganmälan, se under ”Lagledarguide”.

Bansträckning

Hittar du under “Information” och “Bansträckning”.

Byten och ändringar av anmälan

Byten av klasser/deltagarändringar kan göras via mail tavling@ifgota.se, vid nummerlappsutdelningen eller under tävlingsdagen (observera att vi ej kan ta emot ändringar på tävlingsdagen närmare än 1h före start).

Kiosk

På arrangemangsområdet säljer vi enklare kioskvaror så som kaffe, dricka, korv och fikatillbehör.

Miljö

Blodomloppet är ett Miljömärkt event och vi arbetar proaktivt för att ha en så liten påverkan på miljön som möjligt i samband med vårt lopp. Därför vill vi uppmana alla deltagare att hjälpa oss att lämna området i ett bra skick efter arrangemanget. Var vänligen respektera omgivande miljöer och använda de utmarkerade sopkärl som finns.

Nummerlappsutdelning

Nummerlappsutdelning kommer att ske på ICA Maxi Välsviken under följande dagar och tider*:

Lördag 22/8 kl. 10.00-16.00

Söndag 23/8 kl. 10.00-16.00

*För våra långväga deltagare finns möjlighet att hämta ut sin nummerlapp på arrangemangsområdet på från kl. 15.00.

För att hämta ut din/dina lagkamraters nummerlapp behöver du ditt/era startnummer, som du hittar bredvid ditt namn i startlistan på hemsidan under ”Startlistor” i menyn. Vid uthämtning av din nummerlapp kommer du även att erhålla din Blodomlopps t-shirt vilket gör att du även behöver veta din/dina lagkamraters t-shirt storlekar.

Ombyte

Det finns på arrangemangsområdet (Tingvalla IP) möjlighet till ombyte och dusch.

Parkering

Vi uppmanar alla som anländer i bil till arrangemanget att parkera på Karolinens tillhörande parkering. Deltagaren kan här använda sitt parkeringsbevis som finns på framsidan av vårt deltagare PM (som finns i digital version här på hemsidan under “PM”). Observera att antalet parkeringsplatser är begränsade och vi uppmanar därför våra deltagare att i så stor utsträckning som möjligt välja befintlig kollektivtrafik.

Plats

Arrangemangsområdet hittar du på Tingvalla IP på Klara i Karlstad, Regementsgatan/Malmtorgsgatan. I anslutning till arenan finns även vårt start- och målområde.

PM

Du hittar årets PM här!

Sjukvård

Vårt sjukvårdsteam består av rutinerade sjuksköterskor och läkare som finns i anslutning till målgången på arrangemangsområdet och på strategiskt utvalda platser längsmed bansträckningen.

Starttider

Första startskott för årets lopp sker kl. 18.30. Mer information hittar du i ditt deltagare PM som du som anmäld deltagare får via e-post om angivet en vecka innan loppet. Vårt PM finns också att hämta hem här på hemsidan.

Tidtagning

Tidtagning sker med chipteknik (ett chip som sitter på din nummerlapp), vi uppmanar därför till försiktighet med de nummerlappar som bär ett tidtagningschip.

Transport till och från arrangemanget

Området kring Tingvalla IP har mycket begränsat med parkeringsmöjligheter så vi uppmanar därför våra deltagare att åka kollektivt med sin Karlstadsbuss-biljett som finns på framsidan av vårt deltagare PM (som finns i digital version här på hemsidan under “PM”) eller med sin nummerlapp som färdbevis.

Stadsbusslinjerna 2 och 8 passerar arrangemangsområdet, kliv av vis hållplats “Tingvalla IP”, alternativt ta cykeln till området.

Om du besöker Blodomloppet i Karlstad med bil tar du avfarten från E18 mot “Skåre/Råtorp”, kör sedan mot centrum, kör vidare på Sandbäcksgatan i ca 1km, sväng sedan höger in på Regementsgatan, du kommer då att ha Tingvalla IP på höger sida.

Uppvärmning

Vi erbjuder en gemensam uppvärmning som startar ca kl. 18.20.

Väskinlämning

På arrangemangsområdet för Blodomloppet finns ingen övervakad förvaring för värdesaker. Vi uppmanar dig därför att ta med så lite utrustning som möjligt till arrangemangsområdet.

Vätskekontroller

Längsmed banan finns två stycken vätskekontroller utplacerade, en efter ca 4 km på 10 km banan och en efter ca 9 km på 10 km banan respektive 4 km på 5 km banan.

 

Att tänka på!

Det är inte tillåtet med hund eller barnvagn i någon av våra deltagarklasser. Men du som går med stavar, rullator eller barnvagn är välkommen i vår promenadklass. 

Allt deltagande sker på egen risk.

Åldersgräns för deltagande är 12 år. 

Ingen återbetalning på redan inbetald anmälan (återbetalning av startavgift sker ej då Idrottsevenemang undantas från ångerrätten enligt lagen*).

Genom deltagande i arrangemanget ges medgivande till att IF Göta Karlstad kan publicera bilder från arrangemanget på hemsida, sociala medier eller i annat marknadsföringssyfte.

 

*Idrottsevenemang undantas från ångerrätten enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.
2 kap. 11 § Ångerrätt gäller inte för avtal som avser kulturevenemang, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktivitet, servering, catering eller någon annan liknande tjänst, inkvartering, varutransport eller biluthyrning, om näringsidkaren ska tillhandahålla tjänsten på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod.

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor