Jönköping 11 augusti 2020

Anmälan

Anmälan Jönköping

Anmäl till Blodomloppet, Lilla Blodomloppet och Specialomloppet – värd Humana via länken nedan. Anmälan är öppen tom den 9 augusti. OBS! Sista dag att anmäla lag är den 3 augusti.

Den 10 augusti är anmälan stängd. Det går bra att anmäla sig till alla loppen på plats den 11 augusti (dock ej i lag). Anmälan på plats öppnas Kl 15.00 och det sker i Atteviks Bilhall intill start- och målområdet i Knektaparken.

Till anmälan 11 aug

Gå, lunka, spring eller rulla

Det finns flera olika klasser att anmäla sig till: 5 km eller 10 km för damer resp herrar med tidtagning samt en gemensam promenadklass utan tidtagning. Om du väljer tidtagning kommer din tid att publiceras tillsammans med en film på din målgång här på blodomloppet.se. Vi har också en klass för dig med någon form av funktionsvariation. Det är en 2,2 km lång bana som vi kallar Specialomloppet – värd Humana (förra årets Humanaslingan) med egen start vid ICA Maxi och målgång i Knektaparken. I år är det också premiär för Lilla Blodomloppet i Jönköping.

Läs mer om Lilla Blodomloppet och Specialomloppet – värd Humana via information i menyn ovan.

 

Anmäl lag

Anmäl fem personer i ett lag så ingår en picknick-kasse från ICA i startavgiften. Lag kan ej anmälas i Lilla Blodomloppet. Sista anmälningsdag för lag är den 3 augusti.

Val vid anmälan

Vid anmälan görs några val. Ange om du är registrerad blodgivare (40,- rabatt på startavgiften), om du vill göra en intresseanmälan att bli blodgivare, om du vill vara anonym (dvs ditt namn kommer inte synas på start- och resultatlista på vår hemsida), om du vill beställa extra picknick. Om ni önskar ändra de val ni gör vid anmälan kan ni göra det genom att e-posta oss på jonkoping@blodomloppet.se.

Extra picknick

Det finns möjlighet att vid anmälan beställa extra picknick. Gäller både vid laganmälan och individuell anmälan. Har du redan anmält och vill komplettera med en extra picknick-kasse, meddela oss på jonkoping@blodomoppet.se. Sista dag att beställa extra picknick är den 3 augusti.

Exempel:

Ni är åtta stycken som vill deltaga. Anmäl ett lag och tre individuella + extra picknick-kasse.

Ni är fyra som vill deltaga. Anmäl dessa individuellt + extra picknick-kasse.

Avgifter

Dessa avgifter gäller tom den 27 juli:

Laganmälan (5 pers): 1250 kr

Individuell: 250 kr

Är du registrerad blodgivare (kom ihåg att ange vid anmälan) ges rabatt om 40 kr på priserna ovan.

Lilla Blodomloppet: 100 kr

Laganmälan Specialomloppet – värd Humana: 600 kr

Individuell anmälan Specialomloppet – värd Humana: 150 kr

Extra picknick-kasse: 250 kr

Ändra anmälan: Gratis

 

Dessa avgifter gäller from 28 juli:

Laganmälan (5 pers): 1500 kr. Lag kan ej anmälas efter den 3 augusti.

Individuell: 300 kr

Är du registrerad blodgivare (kom ihåg att ange vid anmälan) ges rabatt om 40 kr på priserna ovan.

Lilla Blodomloppet: 100 kr

Laganmälan Specialomloppet – värd Humana: 600 kr. Lag kan ej anmälas efter den 3 augusti.

Extra picknick-kasse: 250 kr. Extra picknick kan ej beställas efter den 3 augusti.

Ändra anmälan: Gratis tom 3 augusti. 50 kr from 4 augusti.

 

Kontrollera/Ändra anmälan

Vill ni ändra i en anmälan, tex byta från 10 km till 5 km eller byta lagmedlem, kan detta göras kostnadsfritt senast den 3 augusti via e-post jonkoping@blodomloppet.se. Därefter endast på plats den 11 augusti i Atteviks Bilhall med ingång från Knektaparken. Det kostar 50,-och vi öppnar hallen Kl 15.00. Du kan betala kontant eller swisha. Kontrollera din anmälan i startlistan. Tänk på att om du vid anmälan angett att du vill vara anonym kommer du ej att se ditt namn där.

 

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor