Tävling: Rödaste laget och Årets Hälsovinnare!

I samarbete med våra partners Storytel och Tidningen Hälsa kan du tävla om fina priser på varje ort.

Av Blodomloppet
02 maj 2017
Twitter Facebook

Tävla om att bli Rödaste laget

Rött är Blodomloppets färg och på varje ort ska vi ta reda på vilket som är det ”Rödaste laget”.

Ett lag på varje ort som utmärker sig extra mycket med färgen rött utses till det ”Rödaste laget” och uppmärksammas med hörlurar från Blodomloppets samarbetspartner Storytel. En lokal jury utser och kontaktar laget på plats under respektive kväll.

Kläder, heldräkt, ansiktsmålning? Årets deltagartröjor är röda – så det krävs någonting extra för att bli det Rödaste laget!

Tävla om att bli Årets Hälsovinnare!

Nominera dig själv eller en vän till Hälsas lyxiga pris Årets Hälsovinnare. En vinnare i varje lopp får ett fint kit av ekologiska skönhetsprodukter från Rosenserien och en helårsprenumeration på Hälsa. Alla lokala vinnare har dessutom chans att att bli Årets Hälsovinnare och få en hel vecka för två på fantastiska Masesgården i Leksand!

Så här gör du: Motivera varför du/din vän ska vinna i fritextfältet på tävlingssidan. Alla som deltar i Blodomloppet och har gjort en hälsovinst kan delta.

Kanske har du gått igenom en tuff sjukdomsperiod, klarat av en stor viktnedgång, slutat med tobak eller varit med om någon annan hälsovinst? Skriv och berätta – och lycka till!