Skiss: Storbildsskärm

Storbildsskärm och webbsändning från alla orter!

Alla lopp kommer i år att produceras för storbildsskärm – och du kan även följa loppen direkt på Blodomloppet.se.

Av Blodomloppet
10 april 2017
Twitter Facebook

Nu tar Blodomloppet ytterligare ett steg för att vara ett modernt motionsarrangemang genom att sända från alla lopp på storbildsskärm och på Blodomloppet.se.

Sändningarna produceras av en fast kamera vid målgång och en rörlig kamera för information, prisutdelningar, underhållning och intervjuer med så väl deltagare som blodgivare. På några orter kommer det även finnas en löpande ”reporter” för att rapportera om stämningen från spåret med intervjuer i farten.

Ett körschema upprättas för respektive lopp med direktsänt innehåll från loppet och förinspelat material, som till exempel information om blodgivning och budskap från Blodomloppets centrala och lokala partners.

En programledare på varje ort

Producenten i bussen håller kontakt med Blodomloppets rutinerade speakers, Jessica Falkman och Rickard Olsson, som nu blir programledare och leder de 3-4 timmar långa sändningarna.

– Rickard är den perfekta speakern; lugn men rolig, saklig men intressant, flexibel men har kontroll och är informativ utan att vara tråkig, säger Jessica. Enklare person att arbeta med är svårt att hitta!

– Jessica är den mest kompetenta, glada, entusiasmerande speakern vi har i detta avlånga land, beskriver Rickard. När Jessica pratar så känns det som man känner henne och rösten får alla att slappna av!

Hela storbildsproduktionen sänds direkt på Blodomloppet.se samt via lokala mediesamarbeten. Håll utkik här på hemsidan inför varje lopp för aktuella länkar.

Välj Blodomlopp här

Blodomloppets programledare; Rickard Olsson och Jessica Lindén. Foto: Eddie Granlund och Håkan Erwing.