Sveriges största motionslopp

Specialomloppet – värd Humana

Specialomloppet vänder sig till personer med funktionsvariationer och/eller på annat sätt är i behov av personlig assistans. Distansen för loppen är mellan 1,5–5 km med tillgänglighetsanpassade banor. Under 2022 kommer Specialomloppet – värd Humana arrangeras på fem orter; Jönköping, Malmö, Umeå, Uppsala och Örebro.

För mer information och anmälan, besök din ort:

Blodomloppet Jönköping

Blodomloppet Malmö

Blodomloppet Umeå

Blodomloppet Uppsala 

Blodomloppet Örebro

Har ni plats över, både i hemmet och hjärtat?

Har ni plats över, både i hemmet och hjärtat?

Just nu behövs det flera tusen familjehem i Sverige. Att öppna ditt hem för ett barn, en ungdom eller en vuxen du inte känner, är en utmaning för hela familjen. Men det är också en erfarenhet som får alla att växa. Som familjehem får du utbildning, handledning och det stöd du behöver.

Läs mer om familjehem
Varför bidra?

Varför bidra?

Det känns viktigt att vara sponsor till Blodomloppet och tillsammans lyfta de positiva effekter fysisk aktivitet har, inte minst för personer med funktionsvariationer. Vi hoppas detta kan bidra till att göra det möjligt för fler att få känna lust och glädje att röra sig. Ett lopp där alla är vinnare – gå, rulla eller spring Specialomloppet.

Andreas Westlund Affärsområdeschef
Humana Personlig Assistans

Humanas initiativ
Fem enkla träningstips

Fem enkla träningstips

Alla kan ibland behöva lite pepp för att nå sina mål. Om något av följande påståenden stämmer in på dig, ta del av våra enkla tips som fokuserar både på den mentala och fysiska träningen.

  • Är du tävlingsinriktad – spring tillsammans.
  • Vill du öka din prestation – träna i olika tempo och i backar.
  • Vill du orka längre sträckor – tänk inåt, eller utåt.
Till träningstipsen

Grundare

Presentatör

Huvudpartner

Nationell partner