OnePartnerGroup ny nationell partner till Blodomloppet

OnePartnerGroup, ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag, blir ny nationell samarbetspartner till Blodomloppet.

Av Blodomloppet
21 mars 2024
Twitter Facebook

Tillsammans ska Blodomloppet och OnePartnerGroup jobba för att få ännu fler människor att röra på sig och för att uppmärksamma vikten av att ge blod. Det blir ett utmärkt tillfälle för OnePartnerGroup att engagera sina kollegor på de lokala kontoren.

– För oss på OnePartnerGroup känns det viktigt att vara med och uppmärksamma hur nödvändig blodgivning är för att rädda liv. Nästa gång kan det vara jag, min kollega eller en nära anhörig som behöver hjälpen och därför vill vi vara med och sprida budskapet. Våra värdeord är schyssta, framåtlutade lagspelare och det tycker vi rimmar väl med Blodomloppet. För oss är det viktigt att göra saker tillsammans som kollegor och det ser vi att Blodomloppet är en bra aktivitet för. Dessutom kommer Blodomloppet till många av de orter där vi finns etablerade, vilket såklart är extra kul att det involverar så många av våra kollegor från norr till söder, säger Jane Bergman, Employer branding manager på OnePartnerGroup.

– OnePartnerGroup kommer bidra med mycket engagemang runt om i landet på många av våra lokala lopp. Deras profil och vision passar bra in i hur vi på Blodomloppet arbetar för att få fler att röra sig och registrera sig som blodgivare. Vi ser mycket fram emot samarbetet, säger Tomas Hoszek, ordförande för Blodomloppet Sverige.

Blodomloppet har blivit en stor samlingsplats för många företag i hela Sverige med kollegor som vill mötas för att röra på sig, ta en picknick och inte minst registrera sig som nya blodgivare. Varje år rekryteras ungefär 5 000 nya givare i samband med loppen.

– Givetvis hoppas vi på att vara med och rekrytera nya blodgivare, det ligger ju oss lite extra varmt om hjärtat att få möjlighet att göra det. Dessutom är ett av våra viktigaste mål att vara ett välmående bolag så det blir ännu ett hälsoinitiativ för våra kollegor när vi nu blir nationell partner till Blodomloppet, säger Jane Bergman.

Läs mer om OnePartnerGroup.