Sveriges största motionslopp

Lilla Blodomloppet

Lilla Blodomloppet – årets roligaste lopp!

Lilla Blodomloppet är ett viktigt arrangemang, inte bara för att uppmärksamma vikten av att ge blod, men främst för att främja hälsan bland våra barn och unga. Delta på plats i något av våra lopp eller anmäl hela familjen till Blodomloppet på distans! 

Lilla Blodomloppet är en kortare variant av det ordinarie Blodomloppet. Här får alla barn upp till 12 år som gillar att springa, skutta eller gå ta sig runt en eller flera banor mellan 100-1 000 meter. Alla barn som springer Lilla Blodomloppet får en t-shirt genom sin anmälan.

Från och med 2021 arrangerar alla våra orter runt om i landet Lilla Blodomloppet, vilket är ett stort steg mot vårt mål – att skapa ett hälsosammare Sverige!

Vi vill utbilda dig om blodgivning

Vi vill utbilda dig om blodgivning

Vad används allt blod till egentligen? Varje dag går det åt blod inom sjukvården. Blod används bland annat i cancervården, vid blodsjukdomar, förlossningar, operationer och akuta olyckor.

I dag lever tusentals människor tack vare alla blodgivare. Som blodgivare hjälper du till att rädda människors liv.

Lär dig mer om blodgivning
Recept från ICA - för barn

Recept från ICA - för barn

En barnfamilj stöter på olika matutmaningar varje dag. Här har vi samlat recept som hela familjen kan uppskatta, recept på hemlagad barnmat för de allra minsta och nybörjarrecept för de större barnen som tar sina första steg i köket. Bra matvanor ökar oddsen för ett större välmående över tiden!

Recept för barn

Grundare

Presentatör

Huvudpartner

Nationell partner