Delta i lag och avsluta kvällen med en picknick – här är årets picknickkasse!

I Blodomloppet får alla lag varsin picknickkasse att dela på efter loppet. Här är årets innehåll!

Av Blodomloppet
13 april 2017
Twitter Facebook

Fullproppad med godsaker står den och väntar i målområdet för att låta festen fortsätta tillsammans med lagkamrater och alla andra deltagare!

2017 års picknickkasse

 • Picadeli Familjesallad
  Picadelis salladsbarer har du kanske sett i din matbutik? I picknickkassen hittar du en familjesallad – en spröd och krispig blandning av isbergs- frisée- och rosésallad.
 • Wasa Sesam & Havssalt
  Sesam & Havssalt är ett litet krispigt knäckebröd bakat av vete och toppat med gyllene sesamfrön och havssalt. Du väljer själv om du vill äta brödet som det är eller tillsammans med något av picknickkassens pålägg.
 • Pärsons Vegoskivor Paprika
  Pärsons Vegoskivor är ett nytillskott i Pärsons påläggssortiment. Produkterna är lakto-OVO-vegetariska och passar perfekt för dig som vill variera ditt pålägg på mackan.
 • Pärsons Rökt Emilkalkon
  Pärsons rökta Emilkalkon är ett smakrikt och fettsnålt pålägg. Pålägget är gjort på utvalda kalkonbröst som saltas innan de röks.
 • Fjällbrynt Edamer Mjukost
  Fjällbrynts krämiga och smakrika mjukost gjord på Edamer blir perfekt på smörgåsen efter loppet. Rulla ihop tunnbröd med mjukost, några skivor skinka och salladsblad – färdigt!
 • Rydbergs Potatissallad
  Gourmet potatissallad med crème fraiche är en av Rydbergs finaste potatissallader. Salladen innehåller gotländskt gårdsmärkt potatis som passar perfekt till både grillat, kallskuret och picknick.
 • Ramlösa Rabarber Jordgubb
  Ramlösas naturligt uppfriskande mineralvatten kommer nu med smak av Rabarber Jordgubb – en svalkande belöning efter loppet med smak av sommar.
 • Äpplen från Trädgårdshallen
  Trädgårdshallen förser Blodomloppets picknickkasse med äpplen – friska vitaminer att fylla på energidepåerna med oavsett om du gått eller sprungit runt banan.
 • N!CK’S Kexbar
  N!CK’S är ett svenskt företag som erbjuder konfektyr och snacks som alltid har smakupplevelsen i fokus och som aldrig, utan några undantag, innehåller tillsatt socker.

Lokala tillägg

Blodomloppet arrangeras på 16 orter runt om i landet och lokala tillägg i picknickkassen kan förekomma.

Picknickkassen är möjlig tack vare nära samarbete med Blodomloppets officiella partners och leverantörer. Hoppas att det kommer att smaka gott och ge en trevlig stund efter ett väl utfört lopp!

Inte anmäld ännu?

Klicka på det lopp du vill delta i så kommer du till anmälningssidan. Läs mer om ditt lopp.