Blodomloppet lanserar Personlig Tjatare

Att komma igång med träningen är alltid lättare om du har någon som manar på dig. En kompis, en tränare eller ett tjockt pannben. För alla som behöver lite extra hjälp lanserar nu Blodomloppet en personlig tjatare som ringer upp dig och peppar till stordåd. Blodomloppets syfte att uppmärksamma blodgivning och en hälsosam livsstil. Med […]

Av Blodomloppet
14 april 2021
Twitter Facebook

Att komma igång med träningen är alltid lättare om du har någon som manar på dig. En kompis, en tränare eller ett tjockt pannben. För alla som behöver lite extra hjälp lanserar nu Blodomloppet en personlig tjatare som ringer upp dig och peppar till stordåd.

Blodomloppets syfte att uppmärksamma blodgivning och en hälsosam livsstil. Med sina drygt 100 000 deltagare årligen, är det Sveriges största motionslopp. Nu under våren och sommaren 2021 kommer Blodomloppet på Distans att genomföras, en möjlighet för människor att fortsätta att uppmärksamma blodgivning, trots pandemin, genom att gå eller springa i våra röda tröjor, där och när det passar dem – tillsammans på avstånd. 

Blodomloppets PT, den personlige tjataren ska få fler att komma igång med träningen och bli redo för årets lopp. 

– Ibland tryter motivationen och då kan nog många behöva någon som tjatar lite för att man ska komma igång med träningen. Och i tider när fler än någonsin tränar ensamma istället för i grupp, tror vi att behovet av en Personlig Tjatare är större än någonsin, säger Hannah Fridh Johansson, projektledare för Blodomloppet.

Tjänsten är kostnadsfri och man kommer igång genom att registrera sitt telefonnummer på blodomloppet.se/pt. Den personliga tjataren kommer sedan att ringa upp och tjata om träning en gång i veckan under fyra veckor. 

– Sedan hoppas vi att vi får många röda tröjor i motionsspåren under sommaren, avslutar Hannah.