Uppsala

Välkommen till Studenternas 18 maj 2017!

Torsdagen den 18 maj 2017 är det åter dags för Blodomloppet i Uppsala, som arrangeras årligen av Upsala IF Friidrott och Blodcentralen. Man lunkar eller springer 5 eller 10 km, alternativt promenerar 5 km. Start och mål är i anslutning till Studenternas IP i Uppsala. Funktionströja och medalj delas ut till alla deltagare. Deltagare som anger i anmälan att de är blodgivare får dessutom en gåva från Blodcentralen tillsammans med nummerlappen.

Sista anmälningsdag: 26 april 2017. Klicka för anmälningsinfo. Observera att vi har ett begränsat antal startplatser som kan ta slut före anmälningstidens utgång.

Starttider.

Anmäl dig till Blodomloppet Uppsalas nyhetsbrev.

Bli blodgivare!

Glöm inte bort att vi arrangerar Blodomloppet för att slå ett slag för hälsa och motion men framför allt för blodgivningen. Läs mer om blodgivning på geblod.nu, där du också kan anmäla ditt intresse för att bli blodgivare. Obs! Behovet av nya blodgivare är mycket stort. Stundtals råder det akut brist på blod inom vissa blodgrupper.

Årets ambassadör: Pär Holmgren!

Vi är stolta att presentera uppsalaprofilen Pär Holmgren som lokal ambassadör för Blodomloppet i Uppsala 2017. Läs mer här.

”Blodomloppet är ett perfekt tillfälle att uppmärksamma att vi behöver fler blodgivare, och dessutom att hälsa och träning är viktigt – för oss alla.”

Kontrollmätta banor!

Banorna är kontrollmätta av förbundsbanmätarna Per Måwe och Johan Lindeberg. Den långa banan är exakt 10 000 meter. Den korta banan är 4 901 meter. Klicka för banskisser.

Funktionströja!

Nytt för i år är att storlek på funktionströja väljs i samband med anmälan och att funktionströjan hämtas tillsammans med nummerlappen.

Deltagare med särskilda önskemål eller behov

Vi gör vårt bästa för att alla ska känna sig välkomna och ha möjlighet att delta i Blodomloppet. Om du har särskilda önskemål, kontakta oss på uppsala@blodomloppet.se (för telefonnummer, klicka här).

Mer information om loppet

Anmäl dig till Blodomloppet Uppsalas nyhetsbrev.

Snabba fakta

Tidigare års resultat

2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016

Huvudpartners

Partners

Leverantörer

Lokala partners