Jönköping

Välkommen till Blodomloppet

– Jönköping 15 augusti 2017!

Hovslätts IK och Blodcentralen tackar alla er som deltog vid årets Blodomlopp i Jönköping. Totalt anmälde sig 6147 till årets lopp. Tack också till alla er som besökte Blodbussen och anmälde sitt intresse för att bli blodgivare.

Resultat 2016

Ni hittar resultaten via denna länk. Tänk på att om ni uppgett att namnet inte ska vara synligt på internet kan ni endast söka på ert startnummer. Om ni hittar fel eller har frågor om resultaten, kontakta resultat@racetimer.se.

Utlottade priser

Vi har lottat ut priser skänkta av Jönköping Energi och Paul Hall till följande startnummer:

481, 720, 2145, 3111, 3179, 3499, 4286, 4781, 6168 och 6210.

Ni som inte fått era priser, tag kontakt med Ann Axelsson på mail eller tel: 0733-104016.

Blodcentralen lottade ut tre presentkort a´1000 kr bland de som anmälde sitt intresse att bli blodgivare. Presentkorten är skänkta av A6 center. Vinnarna, som får sina presentkort vid sitt första besök för provtagning, blev: Kajsa Nyberg (Jönköping), Annika Sandell (Habo) och Mikaela Hansson (Jönköping).

Facebook

Nu finns vi även på facebook. Besök oss gärna där och gilla sidan så får du nyheter och info direkt i ditt flöde.

 

Bli blodgivare du också!

Syftet med Blodomloppet är att få fler att bli blodgivare. Varje år anmäler sig några av deltagarna som blodgivare i samband med Blodomloppet direkt till Blodcentralen som finns på plats. Vill du börja lämna blod, tag kontakt med din närmaste Blodcentral.Se kontaktuppgifter till länets Blodcentraler via ”Blodcentralen” i menyn till vänster eller e-posta blodcentralen.jonkoping@rjl.se.

 

 

Hovslätts IK och Blodcentralen

intyg

Partners

Grundare

logo-geblod

Huvudpartner

Octapharma

Huvudpartner

logo-scandic

Huvudpartner

NEH

Temapartner Hälsa

h5rm7nd5ppqijtvchdf2

Mediapartner

halsa-logo

Lokala partners