Växjö 31 augusti 2020

Information

Anmälan

Anmälningsavgiften för att delta i Blodomloppet i Växjö är 300kr oavsett klass, individuell- eller laganmälan. Pris för efteranmälan är 400 kr. Alla anmälda deltagare erhåller Blodomloppets t-shirt som hämtas ut samtidigt som nummerlappen. Glöm inte i din anmälan att uppge om du är blodgivare för att även erhålla en gåva som du kan hämta ut i GeBlod-tältet under arrangemanget. Vid laganmälan av fem personer bjuder ICA på en picknickkasse att dela på efter loppet.

Anmälningsavgiften för att delta i Lilla Blodomloppet i Växjö är 100kr. Alla anmälda deltagare erhåller Lilla Blodomloppets t-shirt som hämtas ut samtidigt som nummerlappen. Här hittar du mer information om Lilla Blodomloppet.

Bansträckning

Information om bansträckning kommer senare, start och målplats är i Linnéparken.

Byten och ändringar av anmälan

Byten av klasser/deltagarändringar kan göras via mail till vaxjo@blodomloppet.se

Kiosk

Information kommer…

Nummerlappsutdelning

Information om vilka dagar nummerlappsutdelningen kommer ske kommer senare.

För att hämta ut din/dina lagkamraters nummerlapp behöver du ditt/era ordernummer eller startnummer. Ordernummer får du i bekräftelsemailet och startnummer hittar bredvid ditt namn i startlistan på hemsidan under ”Startlistor” i menyn. Vid uthämtning av din nummerlapp kommer du även att erhålla din Blodomlopps t-shirt vilket gör att du även behöver veta din/dina lagkamraters t-shirt storlekar. Byte av storlek på t-shirt efter ordinarie anmälans utgång kan ej utlovas.

Ombyte

Information kommer…

Parkering

Parkering hänvisar vi i första hand till Norrtulls parkering. Det finns även ett stort antal parkeringsplatser vid simhallen.

Plats

Arrangemangsområdet hittar du i Linnéparken. I anslutning till arrangemangsområdet finns även vårt start- och målområde.

PM

Information kommer…

Sjukvård

Information kommer…

Starttider

Första startskott för årets lopp sker kl. 18.00. Preliminär starttid för Lilla Blodomloppet är kl. 17.45.

Tidtagning

Tidtagning sker med chipteknik (ett chip som sitter på din nummerlapp), vi uppmanar därför till försiktighet med de nummerlappar som bär ett tidtagningschip.

Transport till och från arrangemanget

Information kommer…

Uppvärmning

Friskis och Svettis som är en samarbetspartner till Blomloppet håller i en gemensam uppvärmning före varje start för de som vill.

Väskinlämning

Information kommer…

Vätskekontroller

Vi kommer erbjuda två stycken vätskekontroller utmed 10 km och en vätskekontroll utmed 5 km. Information om vätskestationernas placering kommer senare. En vätskekontroll kommer även finnas efter målgång.

Att tänka på!

Det är inte tillåtet att med hund eller barnvagn deltaga i någon av våra klasser för löpning. Men du som går med stavar, rullator eller barnvagn är välkommen i vår promenadklass. 

Allt deltagande sker på egen risk.

Åldersgräns för deltagande i Blodomloppet är 12 år. Barn 12 år och yngre är välkomna att deltaga i Lilla Blodomloppet.

Ingen återbetalning på redan inbetald anmälan (återbetalning av startavgift sker ej då Idrottsevenemang undantas från ångerrätten enligt lagen*).

Genom deltagande i arrangemanget ges medgivande till att Blodomloppet Sverige kan publicera bilder från arrangemanget på hemsida, sociala medier eller i annat marknadsföringssyfte.

 

*Idrottsevenemang undantas från ångerrätten enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.
2 kap. 11 § Ångerrätt gäller inte för avtal som avser kulturevenemang, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktivitet, servering, catering eller någon annan liknande tjänst, inkvartering, varutransport eller biluthyrning, om näringsidkaren ska tillhandahålla tjänsten på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod.


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor