Karlstad 30 Aug

Karlstad

Välkomna till Blodomloppet i Karlstad 30 augusti 2018!

Vad kul att du hittat hit till vår sida och vill läsa mer om Blodomloppet i Karlstad 2018. På denna startsida kommer du att få en guidning till vilken information du hittar under vilken av rubrikerna i den övre menyn. Scrolla ner för mer information.

Direkt till anmälan, klicka här!

Arkiv 2017 – Här hittar du en sammanfattning av Blodomloppet i Karlstad 2017.

Banskiss – Här presenteras årets bana med samtliga vätskestationer och ”happening-stationer” utmarkerade. Observera att arbetet med banan pågår konstant och vi publicerar banan så fort vi kan.

Bilder – Här hittar du ett smakprov av bilder från tidigare Blodomlopp i Karlstad. För mer bilder, besök vår Facebook-sida @blodomloppetkarlstad.

Blodcentralerna Värmland – Här hittar du mer information om blodgivning för dig som bor i Värmland och som är intresserad av att bli blodgivare. eller få mer information.

Lagledarguide – Här hittar du som lagledare en guide som hjälper till vid anmälan av ett lag, nummerlappsutdelning och mycket mer.

Livestream – Här hittar du en länk till en livesändning som finns tillgänglig under arrangemangsdagen.

Lokala samarbetspartners – Här hittar ni mer information om våra lokala samarbetspartners.

PM – Här hittar du ditt tävlings PM så fort det är tillgängligt, där finns mer information om tävlingsdagen och praktisk förberedelse. Observera att PM publiceras mellan 7-2 dagar före arrangemanget på hemsida/sociala medier samt mailas ut till de anmälda som angivit en mailadress.

Resultat – Här hittar du samtliga resultat från det senaste arrangemanget.

Startlista – Här hittar du ditt startnummer/anmälan så fort som möjligt efter att du skickat in din anmälan. Observera att vid anmälan via exempelvis kommun/landsting kan publiceringen av din anmälan dröja.

Tävlingsinformation – Här hittar du förhoppningsvis allt du behöver veta inför ditt deltagande i Blodomloppet i Karlstad: anmälan, byten och ändringar av anmälan, nummerlappsutdelning, plats, transport till och från arrangemangsområdet, parkering, väskinlämning, starttider och tidtagning.

Vanliga frågor – Här försöker vi att besvara på de vanligaste frågor vi får från våra deltagare.

Våra ambassadörer – Här hittar du vilka Karlstads fantastiska Blodomlopps-ambassadörer är.

Följ oss på Facebook för mer information/tävlingar inför Blodomloppet i Karlstad 2018 eller kontakta IF Götas kansli på info@ifgota.se.

Vi ses!

/Hannah Johansson, projektledare IF Göta Karlstad

 

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor

Leverantör