Malmö

Kontakt

Vill du veta mer om Blodomloppet i Malmö?

Blodomloppet i Malmö arrangeras av Heleneholms Idrottsförening tillsammans med Blodcentralen Skåne.

Kontakta Heleneholms IF kansli!

Telefon: 040 – 19 42 20
E-post: blodomloppet@heleneholmsif.se

Information om blodgivning hittar du här eller på www.geblod.nu.

Kort om Heleneholms IF

Heleneholms Idrottsförening bildades i Malmö 1939 som en friidrottsförening. Idag har föreningen verksamhet inom friidrott, löpning och triathlon.
Föreningen är förutom det idrottsliga känd för att ta stort ansvar när det kommer till integration och andra sociala projekt i samhället. Varje år är vi med och anordnar flera stora arrangemang. Förutom vårt viktigaste lopp Blodomloppet arrangerar vi motionsloppen Varvetmilen (april) och Yddingeloppet i Bokskogen (oktober). Friidrottstävlingen Atleticumspelen (februari) samt samarrangör till Malmö triathlon (augusti) och till en av Sveriges främsta inomhustävlingar Pallasspelen (januari).

Vill du ha mer info om vilka evenemang vi anordna under året hittar du dessa här.

Är du intresserad av att börja träna i någon av våra verksamheter eller vill ha mer information om densamma hittar du mer på vår hemsida: heleneholmsif.se

Kort om Blodcentralen

Att ge blod innebär att du hjälper till att rädda andra människors liv och hälsa. Vården i Region Skåne behöver hela tiden nya blodgivare för att inte få brist på blod.

Du kan lämna blod på en av Region Skånes nio blodcentraler eller i någon av de två blodbussarna som kör i hela Skåne.

Anmäl dig på GeBlod.nu eller kontakta din blodcentral direkt.

Adresser till blodcentralerna i Skåne med aktuella öppettider hittar du på Geblod.nu. Här finns även blodbussarnas aktuella hållplatser och tider.

Lokala partners


Grundare

Presentatör

Huvudpartner

Nationell partner