Växjö

Lilla Blodomloppet

Att delta i Lilla Blodomloppet innebär att alla barn kommer få ta del av samma häftiga upplevelse som de äldre t.ex gemensam uppvärmning, mycket publik, musik m.m. Mer info om hur du anmäler dig hittar du längre ner.

Barnen som deltar i Lilla Blodomloppet kan inte själva ge blod men de kan uppmärksamma blodgivning på andra sätt och sprida stor glädje. I loppet sker ingen tidtagning eller placering. I Lilla Blodomloppet är alla vinnare. Banan har start och mål i Linnéparken och är på ca 850m och vänder sig till barn 12 år och yngre.

Alla deltagare i Lilla Blodomloppet får en lilla Blodomloppet T-shirt, medalj och en goodiebag innehållandes frukt, dricka m.m. Det är självklart tillåtet för föräldrar att springa med sina barn.

Anmälan
Anmälan sker här 

Det är även möjligt att mixa in en Lilla Blodomloppet deltagare i ordinarie Blodomlopp och då ingår såklart picknickkassen (startavgiften är dock fortfarande för en vuxen).

Kostnad
100 kr/deltagare

Vad ingår?
Garanterad startplats för Lilla Blodomloppet, nummerlapp, T-shirt (OBS ej garanterad vid efteranmälan), medalj & frukt, musikunderhållning m.m.

Plats
Linnéparken

Distans

ca 850m.

Nummerlappar
Mer info kommer senare men de kommer delas ut i samband med nummerlappsutdelningen för Blomomloppet.

Uppvärmning
Innan start hålls en uppvärmning från stora scenen så att alla barn som ska delta blir riktigt varma och peppade inför loppet.

Starttid
Preliminär starttid 17.45 – Strax innan övriga distanser i Blodomloppet.

Tidtagning
Ingen tidtagning eller placering sker, i Lilla Blodomloppet är alla barn vinnare.

Vätskekontroll
En vätskekontroll kommer att finnas vid målgång.

Blodomloppet T-shirt
Delas ut i samband med nummerlappsutdelningen, storleken anges vid anmälan. Eventuellt kan byte av storlek ske om storleken finns kvar i lager.

Medalj
Alla deltagande barn får självklart en fin Blodomloppets medalj efter målgång för deras kämpainsats.

Varmt välkomna till ett lopp där glädjen och budskapet är viktigare än resultatet.


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor