Uppsala 31 oktober 2020

Nummerlappar, funktionströjor och tidtagning

Blodomloppet i Uppsala (Gränby sportfält)

Nummerlappar och funktionströjor

Utdelningen av nummerlappar och funktionströjor för Blodomloppet och Lilla Blodomloppet äger rum i IFU Arena (Råbyvägen 77) preliminärt följande dagar (vi återkommer med exakta tider):

Lördag 5/9
Söndag 6/9
Måndag 7/9
Tisdag 8/9
Onsdag 9/9
Torsdag 10/9 (tävlingsdagen)

Nummerlappar och funktionströjor för lag hämtas ut lagvis. Personen som hämtar nummerlapparna för laget behöver inte vara den i anmälan angivna kontaktpersonen. En och samma person kan hämta ut nummerlappar för flera olika lag och flera individuella deltagare.

Tillsammans med nummerlapparna får du ett uthämtningsbevis för varje beställd matkasse (en per lag plus eventuella extrakassar). Matkassen hämtar du ut på tävlingsområdet på tävlingsdagen i utbyte mot uthämtningsbeviset.

UTHÄMTNINGSBEVISET FÖR MATKASSEN ÄR EN VÄRDEHANDLING. Matkassen erhålls endast i utbyte mot uthämtningsbeviset.

Vi ska göra vårt bästa för att var och en ska få en passande tröjstorlek. Ange önskemål om ändrad storlek direkt vid nummerlappsutdelningen.

Observera att parkeringen vid IFU Arena är avgiftsbelagd (mer information).

Tidtagning

Tidtagning sker med chipteknik (ej Promenad, Humanaslingan och Lilla Blodomloppet). Chippet sitter på en flik på överkanten av nummerlappen. Dessutom filmas alla deltagares målgång (ej Lilla Blodomloppet). Filmerna publiceras i anslutning till resultatlistan några dagar efter tävlingsdagen.

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor