Stockholm 31 oktober 2020

Anmälningsavgifter/Starttider

Avgifter

Anmälningsavgiften per deltagare är 320 kr. Det är samma anmälningsavgift oavsett vilken distans man deltar på samt om man anmäler sig som lag eller individuell deltagare. Är du blodgivare så får du 40 kr rabatt på din anmälningsavgift, detta uppger du i samband med din anmälan.

Laganmälan

Avgiften för per deltagare är 320 kr med 40 kr rabatt om deltagaren är blodgivare. Det är samma anmälningsavgift oavsett vilken distans deltagaren deltar på. Ett lag kan bestå av 3 till 5 stycken deltagaren men anmälningsavgiften för ett lag är alltid baserat på 5 deltagare. I laganmälan ingår det en picknickpåse som ni kan hämta ut på arenan. Exakt vad som ingår i picknickpåsen presenteras på hemsidan när detta är helt klart. Detta presenteras då på blodomloppets ”startsida” www.blodomloppet.se

Lilla Blodomloppet

Lilla blodomloppet arrangeras den 13:e juni ute på samma arena som Blodomloppet Stockholm.

Läs mer om Lilla Blodomloppet här

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdagen för laganmälningar är den 30:e juli för individuella anmälningar är sista anmälningsdag 6:e augusti. Därefter går det i mån av plats att göra individuella anmälningar på hemsidan samt på arenan. Denna anmälan sker då till en kostnad av 400 kr per person. Laganmälan går inte att göra efter den 30:e juli. Det går inte heller att köpa till extra picknickpåsar efter den 30:e juli.

Boka tält på arenan

Ni har möjlighet att boka ett tält med bänkar och bord på arenan.
Läs mer om att boka tält

Starttider

Promenad 5 km 1 16.35
Promenad 5 km 2 18.20
Tidtagning 10 km 17.30*
Tidtagning 5 km 16.30
Tidtagning 5 km 18.10*
Tidtagning 5 km 19.00
* vid dessa två starter har vi två startgrupper. När startgrupp 1 är full börjar vi fylla på startgrupp 2. Prisutdelning för de tre snabbaste damerna och herrarna är enbart i startgrupp 1 vid dessa starter. Det sker enbart prisutdelning vid dessa starter dvs. för 10 km startgrupp 1 kl. 17:30 och 5 km Startgrupp 1 kl. 18:10.

 

 

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor