Karlstad 25 augusti 2020

Lagledarguide

Här hittar du som lagledare för dina vänner/kollegor den information du behöver om ert deltagande i Blodomloppet i Karlstad!

Ett lag som deltar i Blodomloppet består av fem personer, med varken fler eller färre deltagare. Priset är samma som vid en individuell anmälan under ordinarie anmälningstid. Deltagarna i laget behöver inte delta i samma klass/distans. Vid anmälan av ett lag bjuder ICA på picknick som är beräknad för fem personer. Om man är sex personer som vill ingå i ett lag kan man anmäla ett lag plus en individuell deltagare och sedan köpa till en picknickkasse på plats. Eventuella ändringar av deltagare görs via tavling@ifgota.se, läs även mer under “Tävlingsinformation” eller “Vanliga frågor”.

Att bilda ett lag

Din första uppgift blir såklart att samla ihop personer till ditt lag. Därför har vi skapat verktyg för att underlätta detta för dig, med hjälp av en mall som du kan hänga upp på din arbetsplats där dina kollegor får skriva upp sig. Klicka på länken nedan för att ladda ned din arbetsplatsmall! Observera att denna mall endast kan användas för insamling av deltagaruppgifter.

Blodomloppet_Arbetsplatsmall

Eller så använder du dig direkt av vår Excel-mall där du kan samla ihop samtliga uppgifter på deltagarna från ditt lag. Denna Excel-fil kan även sedan laddas upp direkt på anmälningssidan vid steg 3. Smidigt va? Kontakta oss om du behöver hjälp med din laganmälan på info@ifgota.se. Klicka på länken nedan för att ladda hem din anmälningsmall!*

Blodomloppet_AnmalMigNu_Deltagare

*Företag som anmäler sig via egen länk, bland annat Karlstad Kommun/Region Värmland, använder sig enbart av given länk.

Att anmäla ett lag

Du går nu in på blodomloppet.se och klickar på “Anmälan”. Följ här de givna stegen och skriv in din laganmälan manuellt eller ladda upp din Excel-fil (se ovan under “Bilda ett lag”). Välj betalningsmetod.*

*Företag/enheter som anmäler sig via egen länk eller som väljer faktura, faktureras efter loppet.

Att hämta ut lagets nummerlappar

En person i laget kan hämta ut flera personers nummerlappar genom att ta fram lagdeltagarnas namn eller ert lagnamn. Denna information hittar du här på hemsidan under ”Startlista” (observera att anmälda deltagare via kommunen och landstinget presenteras senare i listan än vid en vanlig anmälan). Ta med denna information tillsammans med deltagarnas önskan om t-shirt storlek till nummerlappsuthämtningen, gärna nedskrivet på en lapp tex “Anders Andersson (namn), 1 (startnummer), S (t-shirt storlek)”. På en av era nummerlappar kommer ni att hitta ert “Picknickbevis” fasthäftat, var rädd om detta!

På plats 

Mot uppvisande av ert picknickbevis kan ni hämta ut er picknickkasse i “Picknicktältet” ca en timme före start och efter loppet. Mingla bland utställarna, spring/gå 5 eller 10km, hitta en bra picknickplats och ha en trevlig kväll tillsammans!

 

Lycka till!

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor