Jönköping 11 augusti 2020

Vanliga frågor

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får. Finns inte din fråga med? Kontakta oss på jonkoping@blodomloppet.se.

 

Fråga: Jag är anmäld och vill byta klass. Går det, måste det anmälas och kostar det något?

Svar: Ja, det går att byta klass kostnadsfritt genom att e-posta oss på jonkoping@blodomloppet.se senast den 3 augusti. Vi kan ej ta emot ändringar via e-post efter den 3:e. Du kan också byta på plats den 11 augusti mot en avgift på 50 kr (kontant betalning eller swish). Ändringen görs i Atteviks Bilhall med ingång från Knektaparken från Kl 15.00. Eftersom nummerlappen är chippad så måste du anmäla ett byte av klass eftersom tidtagningen annars blir fel.

 

Fråga: Om jag under loppets gång bestämmer mig för att 5km räcker och då går i mål fast jag är anmäld på 10km, vad gör jag?

Svar: Efter målgång, meddela funktionärer vid målet att du gått i mål med fel nummerlapp. Svaret gäller oavsett om bytet gäller från 10km till 5km eller 5km till 10km.

 

Fråga: Kan jag ge min startplats till någon annan?

Svar: Ja, du kan ge bort din startplats till någon annan. Tänk bara på att nummerlapparna är knutna till dam- resp herrklass och 5km resp 10km. Därför måste du anmäla bytet till oss vilket görs via e-post jonkoping@blodomloppet.se senast den 3 augusti och är då kostnadsfritt. Efter den 3 augusti kan du endast göra bytet på plats den 11 augusti mot en avgift på 50 kr (kontant betalning eller swish). Bytet görs i Atteviks Bilhall med ingång från Knektaparken från Kl 15.00.

 

Fråga: Jag är blodgivare men är osäker på om det uppgavs i anmälan, vad gör jag?

Svar: Meddela oss att du är blodgivare genom att e-posta jonkoping@blodomloppet.se. Eftersom vi lottar ut priser bland registrerade blodgivare måste vi veta detta i förväg.

 

Fråga: Jag vill börja lämna blod, vart vänder jag mig?

Svar: Blodcentralen har personal på plats i sin Blodbuss som står uppställd på start/mål-området den 11 augusti. Du kan också kontakta din närmaste Blodcentral, se kontaktinfo via menyn ovan.

 

Fråga: Jag har inte fått någon orderbekräftelse, vad gör jag?

Svar: Kontakta oss på jonkoping@blodomloppet.se så kollar vi upp saken och skickar en ny bekräftelse om anmälan gått igenom. Vissa e-postprogram har svårt att ta emot orderbekräftelser, speciellt känsliga är hotmail/live/outlook-adresser. Vi rekommenderar att du lägger till e-postadressen info@anmalmig.nu som kontakt/godkänd avsändare i ditt e-postprogram så säkerställs att du får orderbekräftelse vid slutförd anmälan.

 

Fråga: Jag är anmäld men hittar inte mitt namn i startlistan, varför?

Svar: Vanligaste orsaken till varför namnet inte syns är att vid steg 2 i anmälan markerades “Anonym” under egenskaper. Då syns inte namn i start- och resultatlista utan endast eventuell lagtillhörighet. Vill du ändra detta så att namnet blir synligt kan du meddela detta till oss på jonkoping@blodomloppet.se.

 

Fråga: Varför kan man inte anmäla lag efter den 3 augusti?

Svar: Det är för att alla anmälda lag får en picknick-kasse från ICA som ingår i startavgiften. Med så många deltagare som Blodomloppet har måste vi och ICA veta hur många kassar som behövs i så pass god tid innan loppet.

 

Fråga: Hur får vi ut picknick-kassen?

Svar: Kupongen som ger er rätt att hämta ut picknick-kassen är tryckt på nummerlappskuvertet. Spara hela kuvertet eller klipp ut kupongen.

 

Fråga: När/Var/Hur får jag min nummerlapp?

Svar: Nummerlappar hämtas ut i Kålgårdsarenan, Västra Holmgatan 34

  • Fredag 7/8 mellan Kl 15.00 och 18.00
  • Lördag 8/8 mellan Kl 11.00 och 15.00

Har du inte möjlighet att hämta ut nummerlapp i Kålgårdsarenan? De nummerlappar som inte hämtas ut där finns att hämta på Atteviks Bil intill startplatsen den 11 augusti från Kl 15.00. Ingång till Atteviks Bil sker vid stora porten som är mot tävlingsområdet, dvs baksidan av bilhallen. Har du anmält dig mellan den 4 och 9 augusti hämtar du ut nummerlappen på Atteviks, ej i Kålgårdsarenan.

Nummerlappar lämnas ut mot order-ID, dvs det niosiffriga nummer som står längst upp till höger på orderbekräftelsen och som börjar på 2020 enligt följande: Bekräftelse #2020xxxxx. Tag med orderbekräftelsen eller bara uppge numret. Du hämtar då ut samtliga nummerlappar för de som anmäldes vid samma tillfälle.

 

Fråga: Varken jag eller någon i mitt lag kan hämta ut nummerlappen i Kålgårdsarenan, kan ni skicka dem med post?

Svar: Vi skickar inte ut några nummerlappar med post. Du som inte har möjlighet att hämta ut din nummerlapp i Kålgårdsarenan kan hämta ut nummerlappen i Atteviks Bilhall som ligger i anslutning till start/mål-området. Vi öppnar nummerlappsutlämningen i Atteviks Bilhall Kl 15.00 dagen loppet går.

 

 

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor