Jönköping 11 augusti 2020

PM tävlingsdagen

Nedan har vi samlat information som gäller tävlingsdagen.

Parkering

Gratis parkering finns vid A6-center, inte alls långt ifrån Knektaparken, eller mot avgift precis vid start- och målområdet.

Omklädning

Har du möjlighet, byt om hemma. Annars finns omklädning och dusch vid nya “Jönköping Energi Arena” (kanotstadion) i Knektaparken.

Nummerlappar

Alla deltagare ska bära nummerlapp på bröstet. Nummerlapparna för de deltagare som är anmälda på 5 km eller 10 km har ett chip för tidtagningen. Promenadklassens nummerlappar saknar chip, därför är det viktig att rätt nummerlapp används och då det är olika nummerserier för damer och herrar vill vi inte att en man använder en nummerlapp för damer eller vice versa. Om du är medveten om att du deltar i fel nummerlapp är vi tacksamma om du meddelar detta till funktionärerna vid målet.

Har du inte haft möjlighet att hämta ut din nummerlapp i Kålgårdsarenan den 7 och 8 augusti (läs mer här) gör du det i Atteviks Bilhall intill startplatsen den 11 augusti från Kl 15.00. Ingång till Atteviks Bil sker vid stora porten som är mot tävlingsområdet, dvs baksidan av bilhallen.

Nummerlappar lämnas ut mot order-ID, dvs det niosiffriga nummer som står längst upp till höger på orderbekräftelsen och som börjar på 2020 enligt följande: Bekräftelse #2020xxxxx. Tag med orderbekräftelsen eller bara uppge numret.

När ni hämtar ut nummerlapparna, tänk också på att biljetten som ni använder för att hämta ut picknick-kassen tryckt på kuvertet. Det ligger alltså ingen matkupong i kuvertet så spara hela kuvertet eller klipp ut själva kupongen. Detta gäller enbart er som anmält lag eller individuella med extra picknick.

Effektförvaring

Bemannad effektförvaring finns inne i Atteviks Bilhall. Ingång från Knektaparken.

Uppvärmning

15 min före resp start sker gemensam uppvärmning vid starten som leds av Hovslätts IK:s gymnastiksektion.

Start

Lilla Blodomloppet startar Kl 17.00.

Blodomloppets första startgrupp startar Kl 18.30 och andra startgrupp Kl 18.37.

I första startgrupp (18.30) startar elitlöpare på såväl 5 km som 10 km. I andra startgrupp (18.37) startar motionslöpare samt gångare på 5 km och 10 km. Ni som ska gå ställer er längst bak i startfållan.

Starten för Specialomloppet- värd Humana startar vid ICA-Maxi Kl 19.00.

Hämta ut din picknick

Kupongen som ger dig rätt till picknick-kasse är tryckt på utsidan av nummerlappskuvertet. Tänk på att spara hela kuvertet eller klipp ut själva kupongen.

Kassar hämtas ut i tältet vid start- och målområdet precis intill kanotstadion “Jönköping Energi Arena”.

Efter måltiden ber vi er att slänga skräp i utplacerade containrar och eventuella pantflaskor på anvisad plats.

Priser

Alla som fullföljer får medalj, T-shirt, dricka och frukt. Dessutom delas priser ut till de tre snabbaste löpare på 5 och 10km (damer resp herrar). Prisutdelning sker Kl 19.30. Du som är registrerad blodgivare kan hämta ut blodgivargåvan. Alla som vid anmälan uppger att de är blodgivare får en kupong som ligger i nummerlappskuvertet. Lämna denna kupong till personalen vid Blodbussen på start/mål-området så får du din gåva.

Resultatlista

Resultaten presenteras efter målgång i ett tält i närheten av målet. Resultatlistan kommer också att finnas tillgänglig här på hemsidan så snart som möjligt efter loppet. Kom ihåg att om du vid anmälan uppgett att du inte vill ha namnet synligt på internet syns endast ditt startnr och tid. Hittar du fel i resultatlistan anmäler du det till resultat@racetimer.se.

Försäkring

Vi har ingen olycksfallsförsäkring för deltagarna i Blodomloppet utan deltagande i Blodomloppet sker på egen risk.

Sjukvård

Röda Korset har tält med personal vid start- och målområdet. Dessutom finns personal runt banan. Om någon deltagare behöver sjukvård, ring 0702 – 18 82 18. Spara gärna detta telefonnr i din mobil redan nu så finns det lätt tillgängligt under loppets gång. OBS! Vid akuta skador eller sjukdomstillstånd, ring 112.

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor