Jönköping 11 augusti 2020

Nummerlappar

Alla deltagare får nummerlapp. Nummerlapparna för de deltagare som är anmälda på 5 km eller 10 km har ett chip för tidtagningen. Promenadklassens nummerlappar saknar chip, därför är det viktig att rätt nummerlapp används och då det är olika nummerserier för damer och herrar vill vi inte att en man använder en nummerlapp för damer eller vice versa. Om du är medveten om att du deltar i fel nummerlapp är vi tacksamma om du meddelar detta till funktionärerna vid målet.

Hämta ut nummerlappar

Nummerlappar hämtas ut i Kålgårdsarenan, Västra Holmgatan 34

  • Fredag 7/8 mellan Kl 15.00 och 18.00
  • Lördag 8/8 mellan Kl 11.00 och 15.00

Har du inte möjlighet att hämta ut nummerlapp i Kålgårdsarenan? De nummerlappar som inte hämtas ut där finns att hämta på Atteviks Bil intill startplatsen den 11 augusti från Kl 15.00. Ingång till Atteviks Bil sker vid stora porten som är mot tävlingsområdet, dvs baksidan av bilhallen. Har du anmält dig mellan den 4 och 9 augusti hämtar du ut nummerlappen på Atteviks, ej i Kålgårdsarenan.

Nummerlappar lämnas ut mot order-ID, dvs det niosiffriga nummer som står längst upp till höger på orderbekräftelsen och som börjar på 2020 enligt följande: Bekräftelse #2020xxxxx. Tag med orderbekräftelsen eller bara uppge numret. Vi rekommenderar att du lägger till e-postadressen info@anmalmig.nu som kontakt/godkänd avsändare i ditt e-postprogram så säkerställs att du får orderbekräftelse vid slutförd anmälan. Speciellt känsliga är hotmail/live/outlook-adresser. Har du redan anmält och saknar bekräftelse, kontakta oss på jonkoping@blodomloppet.se så kollar vi upp saken och skickar en ny bekräftelse om anmälan gått igenom.

När ni hämtar ut nummerlapparna, tänk också på att biljetten som ni använder för att hämta ut picknick-kassen tryckt på kuvertet. Det ligger alltså ingen matkupong i kuvertet så spara hela kuvertet eller klipp ut själva kupongen. Detta gäller enbart er som anmält lag eller individuella med extra picknick.

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor