Jönköping 11 augusti 2020

Blodgivare

Är du blodgivare?

Syftet med Blodomloppet är att manifestera betydelsen av blodgivning. Därför vill vi premiera registrerade blodgivare som erhåller 40,- i rabatt på anmälningsavgiften. Dessutom får du som registrerad blodgivare en gåva från Blodcentralen i samband med loppet.

För att ta del av rabatten och blodgivargåvan måste du vid anmälan ange att du är blodgivare. Det görs i steg 2 “Deltagare”. Klicka på knappen “Blodgivare” under egenskaper.

Är du redan anmäld men är osäker på om det uppgavs vid anmälan, skicka en e-post om detta till jonkoping@blodomloppet.se.

För att få din gåva lämnar du in den kupong som ligger i nummerlappskuvertet till personalen vid Blodbussen som står uppställd på start/mål-området.

Bara några få procent av svenska folket är blodgivare och många fler behövs. Du som är mellan 18 och 60 år och känner dig fullt frisk – anmäl ditt intresse för att bli blodgivare till representanter från Blodcentralen som finns på plats på start- och målområdet eller se kontaktinformation till länets Blodcentraler via “Bli blodgivare” i menyn ovan.

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor