Borlänge 26 augusti 2020

Inbjudan 2020

Inbjudan till Blodomloppet

Borlänge den 25 maj 2020

 

Kvarnsveden GoIF Friidrott och Stora Tuna OK anordnar i samarbete med Blodcentralerna Dalarna detta trivsamma motionslopp för att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen. Man går, lunkar eller springer 5 eller 10 km. Arenaområdet är på samma plats som de senaste åren; södra delen av Sportfältet, bakom Maserhallen/Aquanova, i Borlänge.

 

Klasser. Fem klasser: Dam 10 km, Herr 10 km, Dam 5 km, Herr 5 km, Promenad 5 km samt Lilla Blodomloppet. Alla klasser utom promenaden och Lilla Blodomloppet har tidtagning.

Du kan delta individuellt eller i ett lag om fem personer med valfri sammansättning av klasser.

OBS! Barnvagnar, stavgång och hundar är endast tillåtna i promenadklassen. Se även information under Frågor och svar på hemsidan.

 

Lilla Blodomloppet. Alla barn2 till 12 år hälsas välkomna till Lilla Blodomloppet. Två klasser: Korta: Banlängd ca 600m. Långa: Banlängd ca 1300m. OBS! Barnets förmåga ska avgöra val av bana. Start/mål vid arenaområdet. Startid från 16.45.

 

Ambassadörer: Våra ambassadörer Martin Karlsson, Lagkapten Leksands IF, samt Maja Dahlqvist, Skidåkare i landslaget, finns på plats på tävlingsdagen och springer med i Lilla Blodomloppet samt delar ut priser.

 

Picknickasse. Alla som anmäler sig som lag erhåller mat och dryck från Blodomloppet. Ditt nummerlappskuvert fungerar som värdebevis när du ska hämta ut din picknickkasse. Beställning av en extra picknickkasse kostar 250 kr. (Avgiften sätts in på bankgirokonto 146-4171 i samband med anmälan.)

 

Lagtävling. Lagtävlingen har utgått och saknas numera i resultatredovisningen.

 

Promenadbanan. Även i år får promenadbanan sin sträckning genom centrala Borlänge. Den kommer att kantas av lokala musiker och band som ger er ett smakprov av Borlänges rika musikliv och hjälper er framåt i spåret. Vi lovar en härlig upplevelse! Även övriga banor får spännande händelser.

 

Starttider. Lilla blodomloppet : från 16.45. Promenad : 17.30 -18.00. 5km och 10km från 18.00

 

Avgifter och rabatter. Man har centralt bestämt att den lägsta anmälningsavgiften för hela landet ska vara 250 kr för individuell och 1 250 kr för lag. Vilket fortfarande är billigast bland liknande tävlingar. Avgiften för att delta i Blodomloppet Borlänge är 250 kr för individuellt deltagande samt 1250 kr för lag. Är man blodgivare får man en rabatt med 40 kr. Det gäller både individuellt och vid deltagande i lag. Avgiften sätts in på bankgirokonto 146-4171 i samband med anmälan.

 

Blodgivare har 40 kr rabatt på anmälningsavgiften. Rabatten gäller både individuellt och i lag. För att få rabatten krävs att man är registrerad blodgivare på blodcentral samt har kryssat i vid anmälan att man är blodgivare. Alla blodgivare som deltar i loppet erhåller en gåva som hämtas ut i blodcentralens tält.

 

Blodcentralen finns på plats för att svara på frågor om blodgivning. Varför inte anmäla dig som blodgivare under kvällens gång? Passa på att vara med i blodcentralens frågetävling!

 

Anmälan sker via menyn på hemsidan. Då kommer du till samma anmälningssystem som 2019 som ska underlätta din anmälan och vår uppföljning. Är ni flera lag kan mallarna användas för att underlätta anmälandet både internt och vid själva anmälan. Avgörande för att importen av Excelmallen till Anmälningssystemet fungerar är att att anvisningarna för ifyllandet av Excelmallen följts exakt (inga egna val). Frångås anvisningarna blir det en besvärlig felsökningsprocedur för att kunna importera. Var noga med att ange efterfrågade uppgifter vid individuell anmälan respektive vid laganmälan även vid anmälan direkt i Anmälningssystemet.

Vid fler än 20 deltagare bör ni kolla hemsidan där ni kan anmäla er till kundsida med support.

OBS! Anmäls du i ett lag ska du inte göra en individuell anmälan också.

 

Sista ordinarie anmälningsdag är söndag 10 maj 2020.

 

Efteranmälan. Efteranmälan kan enbart göras till individuell start. Anmälningssystemet är öppet för efteranmälan efter 10/5. Du kan också efteranmäla dig vid utdelningen av tröjor och nummerlappar enligt nedan. Vi tar ut en efteranmälningsavgift på 100 kr/person.

OBS! Ingen efteranmälan kan göras för lag.

 

Ändringar (t ex byte av namn eller klass) kan göras vid utdelningen av tröjor och nummerlappar enligt nedan. En ändring kostar 50 kr.

 

Uppvärmning. Hålls av Friskis&Svettis cirka 15 minuter innan respektive start.

 

Priser. Alla som deltar får frukt, tröja och medalj. Alla lag får en picknickkasse från Blodomloppet. Det blir priser till de främsta på tidbanorna från våra centrala sponsorer enligt information som kommer på loppets hemsida. Från våra lokala sponsorer lottas priser ut bland deltagande lag.

Alla blodgivare får en gåva i blodcentralens tält. Blodcentralen delar ut pris till fyndigaste lagnamn.

 

Utdelning av tröjor och nummerlappar. Det blir samma rutin som 2019 med att tröjorna delas ut samtidigt som nummerlapparna. Använd gärna årets tröja på loppet.

Utdelningen sker söndagen den 24/5 kl 12.00- 18.00 vid Maxi ICA Stormarknad Borlänge eller på arrangemangsdagen kl. 15.00 – 17.00 på arenan.

 

Information Både Borlänges och den centrala hemsidan uppdateras löpande med aktuell information. Du kan också nå oss på telefon 0730-476 601 eller e-post borlange@blodomloppet.se om du har frågor.

 

Arrangörer

                                                      

 


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor