Sveriges största motionslopp

16-04-28

Tävling: Bli en Hälsovinnare!

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEyNTM3OTg7czoxOiJ3IjtpOjMwMDtzOjE6ImgiO2k6MzIwMDtzOjE6ImMiO2k6MDtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6IjNkYWVmYTZjOTVmNjZiZDliNzA0NTZkMjc0ZWU3ODUwYjYwZjdmMTkiO30=

För att uppmuntra lite extra till en hälsosam livsstil har Tidningen Hälsa instiftat tävlingen Hälsovinnaren. Ta reda på hur du deltar!

I Hälsovinnaren får en vinnare i varje lopp/stad ett fint kit av ekologiska skönhetsprodukter från Rosenserien och en helårsprenumeration på Tidningen Hälsa. Alla lokala vinnare har dessutom chans att att bli Årets Hälsovinnare och få en hel vecka för två på fantastiska Masesgården i Leksand!

Fjolårets vinnare, Eleonor Jakobsson från Umeå, berättar:

– Vilken fantastisk vecka det var på Masesgården, där finns allt! Fin natur, bra träning, god mat, fina föreläsningar och nya bekanta.

Eleonor fortsätter:IMG_3728

– Det var otroligt roligt att få prova på dans, ett pass i ute gymmet, yoga, promenader med stavar, en löptur i skogen – och lyxigt att få avsluta dagen med ett par längder i bassängen. Känslan av att knyta på sig skorna och lunka i väg ut i skogen, känna att kroppen svarar med att orka längre för varje gång.

ALLT detta och mycket mer har man chans att vinna vid deltagande i blodomloppet.

Hon berättar att den största “vinsten” inte är materiell, utan att genom träning orka mer i vardagen.

– Blodomloppen är en träningsbonus där ALLA kan vara med, otrolig gemenskap i spåren, avslutar en utvilad Eleonor, med sikte på årets Blodomloppet.

Så deltar du i tävlingen

Att vara med i Hälsovinnaren är enkelt: Motivera varför du/din vän ska vinna i fritextfältet här på Hälsas hemsida.

Alla som deltar i Blodomloppet och har gjort en “hälsovinst” kan delta i tävlingen. Kanske har du gått igenom en tuff sjukdomsperiod, klarat av en stor viktnedgång, slutat med tobak eller varit med om någon annan hälsovinst?

Skriv och berätta – och lycka till!

Vill du bli årets Hälsovinnare? Tävla här!

Hitta ditt närmsta Blodomlopp här!

Psst… glöm inte att gilla Hälsa på Facebook.

Grundare

Presentatör

Huvudpartner

Nationell partner