Sveriges största motionslopp

FAQ – Frågor och svar

Vilken tid startar loppet?

Alla lopp startar en vardagkväll, men tiderna varierar från lopp till lopp. Du hittar starttiden till ditt lopp i anmälan eller på loppets informationssida. Läs mer om respektive lopp här.

Hur mycket kostar det att vara med? 

Deltagaravgiften i Blodomloppet varierer beroende på vilken ort du deltar på. Varje lokal arrangör sätt sitt pris inom ett centralt intervall. Normalt sett kostar det mellan 250-320 kronor för enskild deltagare. Ibland förekommer rabatter och erbjudanden vilket kan påverka priset. Läs mer om respektive lopp här.

Är jag försäkrad när jag deltar?

Föreningen Blodomloppet Sverige, som är nationell arrangör, har ingen olycksfallsförsäkring för dig som deltagare. Alla deltagare uppmanas att se över sitt eget försäkringsskydd.

Jag har inte fått någon bekräftelse via e-post på min anmälan. Vad ska jag göra?

Vi skickar inte ut några bekräftelser via e-post. Har du fått ett ordernummer i samband med din anmälan är allt i sin ordning.

Måste jag vara blodgivare för att delta i blodomloppet? 

Nej, du behöver inte vara blodgivare för att delta. När du är med i Blodomloppet hjälper du oss att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen.

Hur blir jag blodgivare?

Vid varje lopp finns GeBlod på plats. Vill du anmäla ditt intresse för att bli blodgivare blir både vi och alla dina medmänniskor väldigt glada. Läsa mer om blodgivning på www.geblod.nu.

Kan man vara både tjejer och killar i laget?

Ja, det roliga med Blodomloppet är att du kan mixa ditt lag hur du vill – killar och tjejer, unga och gamla. Det spelar heller ingen roll om ni deltar på olika distanser. Alla är välkomna och ni kan delta i samma lag!

Kan vi vara fler än 5 personer i ett lag?

Nej, varje lag består av 5 deltagare. Ytterligare deltagare anmäls som individuella och i samband med anmälan finns möjligheten att beställa en extra picknickkasse.

Fotograferar ni under loppet?

Ja, under alla våra arrangemang kommer det att finnas fotografer på plats. Bilder kan komma att läggas ut på Blodomloppet.se, vår Facebooksida eller användas i inbjudan eller annan marknadsföring av Blodomloppet. Vi har i skrivande stund ingen fototjänst och kan därför inte garantera att våra fotografer lyckas fånga dig på bild under loppet.

Hur gör jag för att inte stå med i start- och resultatlistorna på nätet?

Om du inte vill stå med i start- och resultatlistorna klickar du i rutan “Jag vill inte att min anmälan ska synas på Internet” i samband med anmälan.

Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor