Sveriges största motionslopp

Broil King – stolt partner till Blodomloppet

”Som blodgivare sedan många år tillbaka gör det mig väldigt stolt att min arbetsgivare stöttar Blodomloppet. Blod räddar liv!” Sari Damgren, Orderadministratör Broil King 

 

Var och hur det är tillverkat gör skillnad – tillverkade med stolthet i Nordamerika

Vi strävar efter att producera gasolgrillar som du kan lita på, har största möjliga prestanda och är tillverkade av material med hög kvalitet för många års hållbarhet.

Våra gasolgrillar tillverkas i nordamerikanska fabriker i Huntington Indiana, Dickson Tennessee och Waterloo Ontario. Våra grillkomponenter köps in företrädesvis från nordamerikanska leverantörer när det är möjligt, men inkluderar även vissa globalt inköpta komponenter. Grillboxar, stålvagnar/skåp, sidobord och många andra komponenter är alla tillverkade av våra duktiga medarbetare i Nordamerika av kvalitativt nordamerikanskt stål.

Broil Kings/Onward Manufacturing Company´s tillverkningsprocess är helt integrerad med egen design och konstruktion, tillverkning av verktyg, stansning och svetsning av metalldelar, pulverlackering, porslinsemaljering, formsprutning, gjutningar i aluminium, slutmontering och förpackning samt distribution.

Vi är inte bara montörer, vi är hängivna genom hela processen för att säkerställa kvalitén från början till slut. Vi är ett stolt familjeföretag som funnits sedan 1906. Med över 30 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa gasolgrillar och att upprätthålla lager av äkta Broil King® reservdelar kan du lita på att vi finns där om du behöver oss.

Grundare

Presentatör

Huvudpartner

Nationell partner