Växjö 31 augusti 2020

Information

Anmälan

Anmälningsavgiften för att delta i Blodomloppet i Växjö är 300kr oavsett klass, individuell- eller laganmälan. Pris för efteranmälan är 350 kr. Alla anmälda deltagare erhåller Blodomloppets t-shirt som hämtas ut samtidigt som nummerlappen. Glöm inte i din anmälan att uppge om du är blodgivare för att även erhålla en gåva som du kan hämta ut i GeBlod-tältet under arrangemanget. Vid laganmälan av fem personer bjuder ICA på en picknickkasse att dela på efter loppet.

Anmälningsavgiften för att delta i Lilla Blodomloppet i Växjö är 100kr. Alla anmälda deltagare erhåller Lilla Blodomloppets t-shirt som hämtas ut samtidigt som nummerlappen.

Bansträckning

Hittar du under ”Information” och ”Bansträckning”.

Byten och ändringar av anmälan

Byten av klasser/deltagarändringar kan göras via mail vaxjo@blodomloppet.se.

Kiosk

Information kommer…

Miljö

Information kommer…

Nummerlappsutdelning

Nummerlappsutdelning kommer att ske under följande dagar och tider*:

 

För att hämta ut din/dina lagkamraters nummerlapp behöver du ditt/era startnummer, som du hittar bredvid ditt namn i startlistan på hemsidan under ”Startlistor” i menyn. Vid uthämtning av din nummerlapp kommer du även att erhålla din Blodomlopps t-shirt vilket gör att du även behöver veta din/dina lagkamraters t-shirt storlekar.

Ombyte

Information kommer…

Parkering

Information kommer…

Plats

Arrangemangsområdet hittar du i Linnéparken. I anslutning till arrangemangsområdet finns även vårt start- och målområde.

PM

Information kommer…

Sjukvård

Information kommer…

Starttider

Första startskott för årets lopp sker kl. 18.00.

Tidtagning

Tidtagning sker med chipteknik (ett chip som sitter på din nummerlapp), vi uppmanar därför till försiktighet med de nummerlappar som bär ett tidtagningschip.

Transport till och från arrangemanget

Information kommer…

Uppvärmning

Vi erbjuder en gemensam uppvärmning innan start.

Väskinlämning

Information kommer…

Vätskekontroller

Information kommer…

 

Att tänka på!

Det är inte tillåtet med hund eller barnvagn i någon av våra deltagarklasser. Men du som går med stavar, rullator eller barnvagn är välkommen i vår promenadklass. 

Allt deltagande sker på egen risk.

Åldersgräns för deltagande är 12 år. 

Ingen återbetalning på redan inbetald anmälan (återbetalning av startavgift sker ej då Idrottsevenemang undantas från ångerrätten enligt lagen*).

Genom deltagande i arrangemanget ges medgivande till att Blodomloppet Sverige kan publicera bilder från arrangemanget på hemsida, sociala medier eller i annat marknadsföringssyfte.

 

*Idrottsevenemang undantas från ångerrätten enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.
2 kap. 11 § Ångerrätt gäller inte för avtal som avser kulturevenemang, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktivitet, servering, catering eller någon annan liknande tjänst, inkvartering, varutransport eller biluthyrning, om näringsidkaren ska tillhandahålla tjänsten på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod.


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor