Uppsala 16 maj

Nummerlappar, funktionströjor och tidtagning

Blodomloppet i Uppsala (Gränby sportfält)

Nummerlappar och funktionströjor

Utdelningen av nummerlappar och funktionströjor äger i IFU Arena (Råbyvägen 77) en trappa upp från huvudingången (utanför stora A-hallen). Vi återkommer med besked om öppettider.

Observera att parkeringen vid IFU Arena är avgiftsbelagd (mer information).

Nummerlappar och funktionströjor för lag hämtas ut lagvis. Personen som hämtar nummerlapparna för laget behöver inte vara den i anmälan angivna kontaktpersonen. En och samma person kan hämta ut nummerlappar för flera olika lag och flera individuella deltagare.

Tillsammans med nummerlapparna får du ett uthämtningsbevis för varje beställd matkasse (en per lag plus eventuella extrakassar). Matkassen hämtar du ut på tävlingsområdet på tävlingsdagen i utbyte mot uthämtningsbeviset.

UTHÄMTNINGSBEVISET FÖR MATKASSEN ÄR EN VÄRDEHANDLING. Matkassen erhålls endast i utbyte mot uthämtningsbeviset.

Vi ska göra vårt bästa för att var och en ska få en passande tröjstorlek. Ange önskemål om ändrad storlek direkt vid nummerlappsutdelningen.

Tidtagning

Tidtagning sker med chipteknik (ej Promenad och Lilla Blodomloppet). Dessutom filmas alla deltagares målgång (ej Lilla Blodomloppet). Filmerna publiceras i anslutning till resultatlistan några dagar efter tävlingsdagen.

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor