Uppsala 16 Maj

Nummerlappar, funktionströjor och tidtagning

Blodomloppet i Uppsala (Gränby sportfält)

Klicka för deltagar-PM

Klicka för arenakarta

Nummerlappar och funktionströjor

Utdelningen av nummerlappar och funktionströjor äger rum 12-16 maj i IFU Arena (Råbyvägen 77) en trappa upp från huvudingången (utanför stora A-hallen). Observera att utdelningen sker på en ny plats jämfört med tidigare år.

Öppettider:

Lördag 12 maj: 10-17
Söndag 13 maj: 10-17
Måndag 14 maj: 10-20
Tisdag 15 maj: 10-20
Onsdag 16 maj: 10-20

Det kommer även att finnas möjlighet att hämta nummerlappar och funktionströjor på tävlingsdagen den 17 maj från klockan 16 på samma plats.

Observera att parkeringen vid IFU Arena är avgiftsbelagd (mer information). Måndag-onsdag kl 10-14 finns dock möjlighet till fri parkering utanför entrén till IFU Arena.

Nummerlappar och funktionströjor för lag hämtas ut lagvis. Personen som hämtar nummerlapparna för laget behöver inte vara den i anmälan angivna kontaktpersonen. En och samma person kan hämta ut nummerlappar för flera olika lag och flera individuella deltagare.

Tillsammans med nummerlapparna får du ett uthämtningsbevis för varje beställd matkasse (en per lag plus eventuella extrakassar). Matkassen hämtar du ut på tävlingsområdet på tävlingsdagen i utbyte mot uthämtningsbeviset.

UTHÄMTNINGSBEVISET FÖR MATKASSEN ÄR EN VÄRDEHANDLING. Matkassen erhålls endast i utbyte mot uthämtningsbeviset.

Vi ska göra vårt bästa för att var och en ska få en passande tröjstorlek. Ange önskemål om ändrad storlek direkt vid nummerlappsutdelningen.

Tidtagning

Tidtagning sker med chipteknik (ej Promenad och Lilla Blodomloppet). Dessutom filmas alla deltagares målgång (ej Lilla Blodomloppet). Filmerna publiceras i anslutning till resultatlistan några dagar efter tävlingsdagen.

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor

Leverantör