Anmälan och efteranmälan

Blodomloppet i Uppsala

Sista anmälningsdag var 2 maj 2017. Individuell efteranmälan (ej lag) går att göra vid nummerlappsutdelningen, där det även finns möjlighet att göra ändringar i redan gjorda anmälningar. Se nedan för detaljer.

Efteranmälningar och ändringar kan inte göras via mejl.

Individuell anmälan

Individuell efteranmälan kan göras vid nummerlappsutdelningen med start 14 maj. Avgiften är 360 kronor (140 kronor för Lilla Blodomloppet). Vi erbjuder inte någon rabatt för efteranmälda blodgivare, men du som är blodgivare kan be om en hjälte-stämpel så att du får blodgivargåvan. Vi har ett begränsat antal blodgivargåvor, så först till kvarn gäller.

Vi kommer att hålla denna sida uppdaterad med information om anmälningsläget. I dagsläget (sent på kvällen 17 maj) finns det gott om plats på samtliga distanser.

Laganmälan

Det är inte längre möjligt att efteranmäla lag.

Ett lag består av exakt fem deltagare (mixad sammansättning går bra). Laget tilldelas en välfylld picknickkasse!

På bekräftelse och faktura visas endast beställda extrakassar, inte de kassar som ingår för respektive lag.

Extra matkassar

Vi har ett begränsat antal extrakassar med mat som kan beställas vid nummerlappsutdelningen. Först till kvarn! Varje kasse innehåller mat för fem personer och kostar 250 kr. Klicka för kassens innehåll.

Lilla Blodomloppet

Lilla Blodomloppet är ett lopp för de minsta (upp till 12 år).  Man springer cirka två varv (800m) på banan runt Studenternas. Medalj och överraskningspåse till dem som fullföljer. Blodcentralen bjuder alla deltagare på en funktionströja. Nytt för i år är att vi har höjt anmälningstaket så att fler barn får vara med.

Ändringar i anmälan

Ändringar av namn och distans kan göras vid nummerlappsutdelningen. Byte av namn är gratis. Detta gäller även om bytet innebär ett byte av klass (Dam/Herr). För byte av distans (5 km, 10 km och Promenad) tar vi ut en administrativ avgift på 50 kronor.

Det är mycket viktigt för resultatrapporteringen på 5 och 10 km att alla byten registreras.

Du som missade att ange att du är blodgivare kan be om en hjälte-stämpel vid nummerlappsutdelningen. Vi har ett begränsat antal blodgivargåvor, så först till kvarn gäller.

I samband med anmälan fanns möjligheten att ange att man inte vill synas i start- och resultatlistan. Skicka önskemål om ändringar av denna inställning till uppsala@blodomloppet.se.

Funktionströja

Nytt för i år är att storlek på funktionströja väljs i samband med anmälan och att funktionströjan hämtas tillsammans med nummerlappen. Tänk på att det blir mycket att bära om du har många nummerlappar och tröjor att hämta ut.

Deltagare med särskilda önskemål eller behov

Vi gör vårt bästa för att alla ska känna sig välkomna och ha möjlighet att delta i Blodomloppet. Om du har särskilda önskemål, kontakta oss på uppsala@blodomloppet.se.

Betalningsinformation

Betalning görs genom kortbetalning, plusgiro (467277-0), bankgiro (635-7503) eller faktura via e-post (endast företag). Anmälningsavgift återbetalas inte vid utebliven start. Vid förhinder att delta, se information ovan om ändringar i anmälan.

Vid betalning via plusgiro, ange fakturanumret som meddelande (inte som OCR).

Blodgivare får en personlig rabatt på 40 kr vid anmälan senast 26 april. Detta gäller både individuellt och i lag. Den totala rabatten för ett lag blir alltså 40 kronor per blodgivare i laget. Glöm inte att markera alla blodgivare i samband med anmälan.

Avgifter vid anmälan

Anmälan senast 2 maj

Efteranmälan (nummerlapps-utdelningen)

Laganmälan

1300 kr

Ingen efteranmälan

Individuell anmälan

260 kr

360 kr

Lilla Blodomloppet

80 kr

140 kr

Huvudpartners

Partners

Leverantörer

Lokala partners