Uppsala 16 Maj

Anmälan och efteranmälan

Blodomloppet i Uppsala (Gränby sportfält)

Klicka för deltagar-PM

Klicka för arenakarta

Efteranmälan

Individuell efteranmälan till Blodomloppet och Lilla Blodomloppet kan göras vid nummerlappsutdelningen (inga rabatter).

Efteranmälan till Blodomloppet kostar 360 kr.

Efteranmälan till Lilla Blodomloppet kostar 140 kr.

Det är inte längre möjligt att anmäla lag.

Klicka för information om nummerlappsutdelningen.

Funktionströja

Storlek på funktionströja väljs i samband med anmälan. Funktionströjan hämtas tillsammans med nummerlappen. Tänk på att det blir mycket att bära om du har många nummerlappar och tröjor att hämta ut.

Ändringar i anmälan

Ändringar av namn och distans kan göras vid nummerlappsutdelningen. Byte av namn är gratis. För byte av distans (5 km, 10 km och Promenad) tar vi ut en administrativ avgift på 50 kronor.

Det är mycket viktigt för resultatrapporteringen på 5 och 10 km att alla byten registreras.

I samband med anmälan finns möjligheten att ange att man inte vill synas i start- och resultatlistan. Skicka önskemål om ändringar av denna inställning till uppsala@blodomloppet.se.

Avanmälan är inte möjlig

Det är inte möjligt att avanmäla sig, utan anmälan är bindande. Vi hänvisar i stället till möjligheten att byte namn på deltagare; se ovan.

Rabatterat pris på 24-timmarsbiljett UL (zon 1)

I samarbete med UL erbjuder vi möjligheten att beställa en 24-timmarsbiljett (vuxen, zon 1) till rabatterat pris i samband med anmälan. Priset är 44 kr (ordinarie pris 88 kr). En värdekod för 24-timmarsbiljetten skickas via e-post några dagar före tävlingen. Värdekoden är opersonlig och kan överlåtas.

Lilla Blodomloppet

Lilla Blodomloppet är ett lopp för de minsta (födda 2006 och senare).  Man springer cirka två varv (800m) på friidrottsbanorna. Medalj och överraskningspåse till dem som fullföljer. Blodcentralen bjuder alla deltagare på en funktionströja.

Deltagare med särskilda önskemål eller behov

Vi gör vårt bästa för att alla ska känna sig välkomna och ha möjlighet att delta i Blodomloppet. Om du har särskilda önskemål, kontakta oss på uppsala@blodomloppet.se.

Betalningsinformation

Betalning görs genom kortbetalning, bankgiro (635-7503) eller faktura via e-post (endast företag). Anmälningsavgift återbetalas inte vid utebliven start.

Vid betalning via plusgiro, ange fakturanumret som meddelande (inte som OCR).

Blodgivare får en personlig rabatt på 40 kr vid anmälan senast 2 maj. Detta gäller både individuellt och i lag. Den totala rabatten för ett lag blir alltså 40 kronor per blodgivare i laget. Glöm inte att markera alla blodgivare i samband med anmälan.

Avgifter vid anmälan

Anmälan senast 2 maj

Efteranmälan (nummerlapps-utdelningen)

Laganmälan

1300 kr

Ingen efteranmälan

Individuell anmälan

260 kr

360 kr

Lilla Blodomloppet

100 kr

140 kr

 

Laganmälan

Anmälningstiden för lag har passerats. Det är inte längre möjligt att anmäla lag.

Ett lag består av exakt fem deltagare (mixad sammansättning går bra). Laget tilldelas en välfylld picknickkasse! För varje blodgivare i laget utgår en rabatt. Lagmedlemmarna väljer individuellt 5 km, 10 km eller Promenad och anger detta i anmälan. OBS! Ingen efteranmälan för lag.

Deltagare som inte ryms i något lag kan anmälas individuellt (se nedan). Om du exempelvis har 17 deltagare, så kan du göra tre lag av de första 15 deltagarna och anmäla de två sista deltagarna individuellt. Man kan givetvis värma upp och jogga tillsammans även om man inte är i samma lag!

Det finns möjlighet att beställa extra picknickkasse för en extra kostnad (250 kr) i samband med anmälan.

På bekräftelse och faktura visas endast beställda extrakassar, inte de kassar som ingår för respektive lag.

Individuell anmälan

Ordinarie anmälningstid för individuella deltagare har passerats. Det är dock fortfarande möjligt att efteranmäla sig (se ovan).

Även vid individuell anmälan utgår en rabatt för blodgivare, dock inte vid efteranmälan.

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

nationell_sponsor

leverantor