Uppsala 17 Maj

Anmälan och efteranmälan

Blodomloppet i Uppsala (Gränby sportfält)

Sista anmälningsdag: 26 april 2018.

Laganmälan

Ett lag består av exakt fem deltagare (mixad sammansättning går bra). Laget tilldelas en välfylld picknickkasse! För varje blodgivare i laget utgår en rabatt. Lagmedlemmarna väljer individuellt 5 km, 10 km eller Promenad och anger detta i anmälan. OBS! Ingen efteranmälan för lag.

Deltagare som inte ryms i något lag kan anmälas individuellt (se nedan). Om du exempelvis har 17 deltagare, så kan du göra tre lag av de första 15 deltagarna och anmäla de två sista deltagarna individuellt. Man kan givetvis värma upp och jogga tillsammans även om man inte är i samma lag!

Det finns möjlighet att beställa extra picknickkasse för en extra kostnad (250 kr) i samband med anmälan.

På bekräftelse och faktura visas endast beställda extrakassar, inte de kassar som ingår för respektive lag.

Individuell anmälan

Även vid individuell anmälan utgår en rabatt för blodgivare. Individuell efteranmälan kan i mån av plats göras vid nummerlappsutdelningen (inga rabatter).

Funktionströja

Storlek på funktionströja väljs i samband med anmälan. Funktionströjan hämtas tillsammans med nummerlappen. Tänk på att det blir mycket att bära om du har många nummerlappar och tröjor att hämta ut.

Rabatterat pris på 24-timmarsbiljett UL (zon 1)

I samarbete med UL erbjuder vi möjligheten att beställa en 24-timmarsbiljett (vuxen, zon 1) till rabatterat pris i samband med anmälan. Priset är 44 kr (ordinarie pris 88 kr). En värdekod för 24-timmarsbiljetten skickas via e-post några dagar före tävlingen. Värdekoden är opersonlig och kan överlåtas. OBS! Du som anmäler via Excel-mall anger UL-biljett i steg 4 (Extraval).

Lilla Blodomloppet

Lilla Blodomloppet är ett lopp för de minsta (födda 2006 och senare).  Man springer cirka två varv (800m) på friidrottsbanorna. Medalj och överraskningspåse till dem som fullföljer. Blodcentralen bjuder alla deltagare på en funktionströja.

Anmälningsmall

Om du vill anmäla många lag och deltagare, så kan det vara praktiskt att ladda ner och använda vår anmälningsmall (Excel). Se vårt anmälningsformulär för vidare instruktioner.

Välj ”Ja” i kolumnen ”Intresseanmälan” i Excel-formuläret för deltagare som vill ha mer information om blodgivning. Välj ”Ja” i kolumnen ”Anonym” för deltagare som inte vill synas i listor på nätet.

Deltagare med särskilda önskemål eller behov

Vi gör vårt bästa för att alla ska känna sig välkomna och ha möjlighet att delta i Blodomloppet. Om du har särskilda önskemål, kontakta oss på uppsala@blodomloppet.se.

Krav på unika e-postadresser

Vårt anmälningssystem kräver unika e-postadresser för alla deltagare i ”stora” Blodomloppet (i Lilla Blodomloppet finns däremot inte detta krav). Kontakta oss för anvisningar ifall kravet utgör ett hinder för deltagande (för telefonnummer, klicka här).

Ändringar i anmälan

Ändringar av namn och distans kan göras vid nummerlappsutdelningen. Byte av namn är gratis. För byte av distans (5 km, 10 km och Promenad) tar vi ut en administrativ avgift på 50 kronor.

Det är mycket viktigt för resultatrapporteringen på 5 och 10 km att alla byten registreras.

I samband med anmälan finns möjligheten att ange att man inte vill synas i start- och resultatlistan. Skicka önskemål om ändringar av denna inställning till uppsala@blodomloppet.se.

Betalningsinformation

Betalning görs genom kortbetalning, bankgiro (635-7503) eller faktura via e-post (endast företag). Anmälningsavgift återbetalas inte vid utebliven start.

Vid betalning via plusgiro, ange fakturanumret som meddelande (inte som OCR).

Blodgivare får en personlig rabatt på 40 kr vid anmälan senast 26 april. Detta gäller både individuellt och i lag. Den totala rabatten för ett lag blir alltså 40 kronor per blodgivare i laget. Glöm inte att markera alla blodgivare i samband med anmälan.

Avgifter vid anmälan

Anmälan senast 26 april

Efteranmälan (nummerlapps-utdelningen)

Laganmälan

1300 kr

Ingen efteranmälan

Individuell anmälan

260 kr

360 kr

Lilla Blodomloppet

100 kr

140 kr

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor & leverantörer