Uppsala 16 maj

Anmälan

Blodomloppet i Uppsala (Gränby sportfält)

Till anmälan 16 maj

Sista anmälningsdag är 1 maj.

För bästa service rekommenderar vi organisationer med många lag att anmäla sig senast 24 april. Kompletteringar och ändringar kan göras fram till 1 maj via e-post till uppsala@blodomloppet.se.

Laganmälan

Ett lag består av exakt fem deltagare (mixad sammansättning går bra). Laget tilldelas en välfylld picknickkasse! För varje blodgivare i laget utgår en rabatt. Lagmedlemmarna väljer individuellt 5 km, 10 km eller Promenad och anger detta i anmälan. OBS! Ingen efteranmälan för lag.

Deltagare som inte ryms i något lag kan anmälas individuellt (se nedan). Om du exempelvis har 17 deltagare, så kan du göra tre lag av de första 15 deltagarna och anmäla de två sista deltagarna individuellt. Man kan givetvis värma upp och jogga tillsammans även om man inte är i samma lag!

Det finns möjlighet att beställa extra picknickkasse för en extra kostnad (250 kr) i samband med anmälan.

På bekräftelse och faktura visas endast beställda extrakassar, inte de kassar som ingår för respektive lag.

Individuell anmälan

Även vid individuell anmälan utgår en rabatt för blodgivare, dock inte vid efteranmälan.

Efteranmälan

Individuell efteranmälan till Blodomloppet och Lilla Blodomloppet kan göras efter anmälningstidens slut.

Efteranmälan till Blodomloppet kostar 360 kr.

Efteranmälan till Lilla Blodomloppet kostar 150 kr.

Efteranmälan av lag är inte möjlig.

Funktionströja

Storlek på funktionströja väljs i samband med anmälan. Funktionströjan hämtas tillsammans med nummerlappen. Tänk på att det blir mycket att bära om du har många nummerlappar och tröjor att hämta ut.

Ändringar i anmälan

Ändringar av namn och distans kan göras vid nummerlappsutdelningen. Byte av namn är gratis. För byte av distans (5 km, 10 km och Promenad) tar vi ut en administrativ avgift på 50 kronor.

Det är mycket viktigt för resultatrapporteringen på 5 och 10 km att alla byten registreras.

I samband med anmälan finns möjligheten att ange att man inte vill synas i start- och resultatlistan. Skicka önskemål om ändringar av denna inställning till uppsala@blodomloppet.se.

Avanmälan är inte möjlig

Det är inte möjligt att avanmäla sig, utan anmälan är bindande. Vi hänvisar i stället till möjligheten att byte namn på deltagare; se ovan.

Lilla Blodomloppet

Lilla Blodomloppet är ett lopp för de minsta (födda 2006 och senare).  Man springer cirka två varv (800m) på friidrottsbanorna. Medalj och överraskningspåse till dem som fullföljer. Blodcentralen bjuder alla deltagare på en funktionströja.

Deltagare med särskilda önskemål eller behov

Vi gör vårt bästa för att alla ska känna sig välkomna och ha möjlighet att delta i Blodomloppet. Om du har särskilda önskemål, kontakta oss på uppsala@blodomloppet.se.

Betalningsinformation

Betalning görs genom kortbetalning, bankgiro (635-7503) eller faktura via e-post (endast företag). Anmälningsavgift återbetalas inte vid utebliven start.

Vid betalning via plusgiro, ange fakturanumret som meddelande (inte som OCR).

Blodgivare får en personlig rabatt på 40 kr vid anmälan senast 1 maj. Detta gäller både individuellt och i lag. Den totala rabatten för ett lag blir alltså 40 kronor per blodgivare i laget. Glöm inte att markera alla blodgivare i samband med anmälan.

Avgifter vid anmälan

Anmälan senast 1 maj

Efteranmälan

Laganmälan

1400 kr

Ingen efteranmälan

Individuell anmälan

280 kr

380 kr

Lilla Blodomloppet

110 kr

150 kr

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

Nationell sponsor