Sundsvall/Timrå 20 aug

Inbjudan

Välkommen till Blodomloppet i Sundsvall/Timrå tisdag 28 augusti 2018

Sundsvalls Orienteringsklubb (SOK) och Blodcentralen  i region Västernorrland arrangerar för första gången Blodomloppet i Sundsvall/Timrå tisdagen den 28 augusti 2018.

Plats

Timrå IP vid NHK Arena i Timrå

Klasser

5 km tidtagning (dam & herr), 10 km tidtagning (dam & herr), Promenad (dam & herr). Tidtagning sker enbart i löparklasserna. Promenad i löparklasserna undanbedes. Det är inte tillåtet att ta med hundar, barnvagnar eller stavar i löparklasserna.

I Promenadklassen är det ingen tidtagning. Deltagare med hundar, barnvagnar och stavar placerar sig sist i promenadgruppen.

Individuella löpare

För individuella löpare anges uppgifter enligt anmälningssidan, om du önskar en tröja ange tröjstorlek. Är du blodgivare ange detta i din anmälan, du får rabatt på startavgiften.

Lag

Ett lag består av 5 deltagare. Klasserna kan blandas inom laget. I anmälan anges lagnamn och kontaktpersonens namn, adress, telefon och e-post. För samtliga deltagare måste också anges uppgifter som för individuell anmälan.

Staravgift  vid anmälan

Individuell deltagare

Lag 5 personer

Senast 17 aug

260 kr

1300 kr

18 – 28 aug

320 kr

Inte möjligt

Blodgivare har rabatt 40 kr/person, gäller både individuellt och lagmedlemmar.

Ändringar av namn och/eller klass 40 kr/person.

Betalningsinstruktioner kommer i slutet av anmälningsproceduren. Man kan välja mellan plusgirobetalning, kortbetalning eller direktbetalning i Internetbank. Företag, organisationer och föreningar kan också få faktura på e-post ( ingen extrakostnad). Anmälan är bindande.

Banan

På ett blandat underlag, främst asfalt och grus men även betongplattor, springer eller promenerar du på en bana på en bana utan större kupering. Bansträckningarna framgår av kartor som finns på vår webbsida. Håll till höger längs banan för att släppa fram snabbare löpare.

Utdelning av nummerlappar och tröjor

28/8 kl. 16.00 – 18.00 i NHK Arena i Timrå

Efteranmälningar

28/8 kl. 16.00 – 17.00 i NHK Arena i Timrå

Uppvärmning

Uppvärmning sker på Timrå IP kl. 18.00

Starttider

Starttider för respektive klass

Dam & herr 10 km tidtagning kl. 18.30
Dam & herr 5 km tidtagning kl. 18.45
Promenad 5 km kl 18.45 efter gruppen löpare

Priser

Alla som deltar får en Blodomloppströja och en medalj. Alla lag får en picknickkasse. Hederspriser till de tre snabbaste löparna i varje tidtagningsklass.

Mer information

Du kan ringa oss på 060-12 53 75 eller skicka e-post till sundsvall@blodomloppet.se.

Blodcentralen

På blodcentralernas hemsida GeBlod.nu hittar du mer information om blodgivning.

Förändring i picknickkassen

På grund av problem hos vår sponsor Fazer kan deras tunnbröd Sviktat förekomma istället för tunnbrödet Rotfruktsbröd. Läs mer om picknickkassen här.

Lokala partners


Grundare

Huvudsponsorer

nationell_sponsor

leverantor