Anmälningsinformation

Välkommen till Blodomloppet i Malmö 16 maj 2017

Alla kan delta i Blodomloppet – äldre som yngre, tjej som kille. Samla ihop släkt, familj, vänner eller arbetskompisar och bilda ett lag för en trevlig kväll tillsammans i hälsans tecken där du samtidigt gör en god gärning för andra genom att stötta och marknadsföra den viktiga blodgivningen.

Vart går Blodomloppet?
Start och mål sker på Bulltofta rekreationsområde. Banan sträcker sig längst fina naturområde i och utanför parken och passar bra oavsett om du är ute efter en snabb tid eller endast vill motionera runt loppet.

Vad ingår i anmälan?

I anmälan ingår för alla deltagare en snygg funktionströja (ges vid nummerlappsutdelningen), frukt, medalj, musik längst banan, en grym helhetsupplevelse m.m. De personer som är blodgivare och anmäler detta vid anmälan får 40kr rabatt samt kommer få en speciell blodgivargåva som tack under arrangemangsdagen. Springer du anmält som ett lag (5 personer) kommer du och ditt lag ha en fin picknickkasse med trevligt innehåll att hämta ut efter målgång. Se årets innehåll här!

Distanser

  • Promenad 5 km
  • Löpning 5 km
  • Löpning 10 km

Banskiss finns här.

Bilda ett lag (5 personer = picknickkasse)

Att springa i ett lag är kul! Skapa ett unikt namn för ert lag och utmana andra lag. Ni som bildat ett lag  innan sista anmälningsdatum kommer få en picknickkasse att avnjuta efter loppet. Det är ok att vara färre än fem i ett lag, om en plats saknas är det möjligt att skriva i ”vakant” och uppdatera efterhand.  Om ni vill läsa om vad 2016 års picknick innehöll så klicka här. Vi hoppas kunna presentera 2017 års picknickkasse inom en snar framtid.


Anmälan

-Anmälan gör du här. En person har möjlighet att anmäla alla i laget/flera lag. Nytt för i år är att vi har ett nytt anmälningssystem vilket gör att det kommer vara smidigare att anmäla flera lag samtidigt genom att använda en speciell anmälningsblankett som du hittar vid anmälan.

När din betalning är registrerad hos oss syns en grön bock vid namnet på startlistan.
(Kontakta oss här eller på 040-19 42 20 vid frågor/problem).

Anmälningsavgifter

  • Individuell anmälan: 280kr
  • Laganmälan (5 personer + picknickkasse): 1400kr
  • Extra picknickkasse: 250 kr

Rabatt på anmälan

Är du eller någon i laget blodgivare får ni 40 kr rabatt/person. Blodgivare rabatten gäller under hela anmälningstiden.

Viktiga datum ang anmälan

Ordinarie anmälan stänger: 9 maj
Sista anmälningsdag för lag: 9 maj
Efteranmälan: Efter 9 maj (Ej möjlig för laganmälan)
Ändringar av anmälan: Kan göras fritt fram till 9 maj
Beställning extra picknick: 9 maj (Ej möjligt efter 9 maj)

Tältuthyrning

IMG_2663

 

 

 

 

 

 

Vi ger er möjligheten att samla ert gäng eller företag under ett gemensamt tält där ni tillsammans kan ladda upp inför loppet och avnjuta picknicken efter loppet. Information om tältuthyrning med storlek, priser och vart du bokar hittar du här. Tänk på att vi endast har ett antal tältplatser att uthyra så först till kvarn gäller. Vill du förboka ett tält  är du varmt välkommen att kontakta kansli@heleneholmsif.se eller ringa 040- 19 42 22.

Blodgivning i Skåne

Skulle du kunna tänka dig att rädda liv genom att bli blodgivare? Läs mer om blodgivning här hos Blodcentralen Skåne.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om Blodomloppet i Malmö? Du hittar kontaktuppgifter här:  kontakt Malmö

Huvudpartners

Partners

Leverantörer

Lokala partners