Lilla Blodomloppet

Lilla Blodomloppet i Linköping
– 1 juni 2017

Blodomloppet Linköping 2016

Upp till 12 år !

Mycket är sig likt från stora Blodomloppet som nummerlapp, gemensam start med startskott och medalj, medan annat är anpassat för barn.

Det är samma startlinje och mållinje som för övriga distanser. Efter målgång får man medalj, överraskningspåse och varm korv med bröd.

Det ingår funktionströja till alla barn, tröjan delas ut samtidigt med nummerlappen.  Vid efteranmälan tävlingsdagen kan storleksurvalet vara begränsat. Läs mer om tröjstorlekar. En skiss på Lilla Blodomloppets tröja finns här nedan.

Nyhet 2017

I år har vi två klasser i Lilla Blodomloppet. Den kortare klassen (600 m) har vi haft i flera år och går i sin helhet på Stångebrofältet. Ingen tidtagning och ingen resultatlista.

Årets nyhet är en något längre bana (1,6 km) där vi tar tid på barnen och gör en resultatlista efteråt. Passar framförallt de lite äldre barnen som vill veta hur fort de sprang och kanske tävla mot sina kompisar. Däremot har vi inga prestationspriser i Lilla Blodomloppet, utan alla som kommer i mål får samma priser oavsett hur fort eller långsamt man sprungit/gått.

Fakta

Ålder: För barn födda 2005 och senare
Start: Stångebrofältet kl 17.30 (600 m) och kl 17.45 (1,6 km) torsdag 1 juni 2017. Samma startlinje som stora Blodomloppet.
Bana 600 m: Längs cykelbanor och till en mindre del på gräs på Stångebrofältet. Sträckan är ca 600 m. Ingen tidtagning och ingen resultatlista.
Bana 1,6 km: Längs cykelbanor på båda sidor av Stångån. Sträckan kommer att kontrollmätas och är ca 1,6 km. Tidtagning och resultatlista.
Mål: Stångebrofältet. Samma mållinje som stora Blodomloppet.
Anmälan: På samma sätt som för stora Blodomloppet. I år kan deltagare i Lilla Blodomloppet både anmälas individuellt och i lag.
Startavgift: Från 80 kr/barn, se mer i inbjudan

De yngsta barnen får gärna springa i sällskap med en vuxen (vuxna ledsagare deltar fritt).

Nummerlappar och efteranmälan

Du hämtar nummerlappen och tröjan på följande tider och platser:
Tisdag 30 maj kl 11 – 19, Blodtappen, Storgatan 32, Linköping
Onsdag 31 maj kl 11 – 19, Blodtappen, Storgatan 32, Linköping
Torsdag 1 juni kl 16 – 17, Saab Arena, Gumpekullavägen 1, Linköping

Efteranmälan kan ske på samma platser, säkrast efter kl 16 respektive dag.

PM för Lilla Blodomloppet

Senast i mitten av maj kommer vi att presentera PM för Lilla Blodomloppet 2017 här. Vill du veta vad som gällde 2016 har du det på länken nedan.

PM 2016 för utskrift (pdf, 227 kB]

 

Tröjan för Lilla Blodomloppet (cl-storlekar):

 

Huvudpartners

Partners

Leverantörer

Lokala partners

Samarbetspartner

Samarbetspartner

Samarbetspartner

Samarbetspartner

Samarbetspartner

Samarbetspartner

Samarbetspartner