Karlskrona 7 Jun

Nummerlappar och tidtagning

Nummerlapp- och tröjutdelning

Vi kommer precis som vi gjort de senaste tre åren dela ut nummerlappar både i Karlskrona och i Karlshamn. För er som anmält er som lag, hämtas nummerlapparna lagvis. Man hämtar även ut tröjor samtidigt som nummerlapparna. Ha gärna tröjan på er under loppet! Vi tror att det kan bli en härlig manifestation för blodgivning om så många som möjligt har den röda tröjan på sig!

Tider då vi är på plats

Vi återkommer med tid och plats för uthämtning av nummerlappar/tröjor under våren.

Tidtagning

Följande klasser erbjuds:

5 km, tidtagning Dam- och Herrklass

5 km, promenad (ej tidtagning)

10 km, tidtagning Dam- och Herrklass

Tidtagningschipet sitter i nummerlappen. Det är viktigt att nummerlappen placeras på rätt sätt för att tidtagningen skall fungera. Hur nummerlappen skall sitta hittar du i det PM som du får i samband med att nummerlappen hämtas ut.

Tiden startar när du passerar startbågen och stannar när du passerar mållinjen. Det är alltså ingen brådska att komma iväg då startskottet går då tidtagningen inte startar förrän startlinjen passeras.

Om du siktar på att vinna 5 eller 10 km, så gäller det dock att komma först av alla över mållinjen. Vinnaren är alltså den som är först över mållinjen, men det behöver inte nödvändigtvis vara densamma som har den bästa tiden.

Lokala partners


Grundare

Huvudpartner

 

 

 

 

 

Partner

 

 

Leverantör