Sveriges största motionslopp

FAQ – Frågor och svar

Vilken tid startar loppet? 
Alla lopp startar en vardagkväll men tiderna varierar något.  Du hittar dem i anmälan eller under den ort som du anmält dig till. Läs mer om respektive lopp här.

Hur mycket kostar det att vara med? 
Deltagaravgiften för Blodomloppet varierer mellan 200 – 295 kronor för enskild deltagare. Avgiften för ett lag är mellan 1 000 – 1 475 kronor.

Är jag försäkrad när jag deltar?
Föreningen Blodomloppet har ingen olycksfallsförsäkring för deltagarna. Alla deltagare uppmanas att se över sitt eget försäkringsskydd.

Jag har inte fått någon bekräftelse via e-post på min anmälan!
Vi skickar inte ut några bekräftelser via e-post. Har du fått ett ordernummer i samband med din anmälan är allt i sin ordning.

Måste jag vara blodgivare för att delta i blodomloppet? 
Nej, du behöver inte vara blodgivare för att delta. När du är med i Blodomloppet hjälper du oss att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen, det är gott nog.

Hur blir jag blodgivare?
Vid varje lopp finns blodcentralen på plats och vill du anmäla ditt intresse för att ge blod blir både vi och alla dina medmänniskor väldigt glada. Du kan också läsa mer om blodgivning här eller på Geblod.nu.

Kan man vara både tjejer och killar i laget?
Ja, det roliga med Blodomloppet är att du kan mixa ditt lag hur du vill – killar och tjejer, unga och gamla. Det spelar heller ingen roll om ni deltar på olika distanser. Alla är välkomna!

Kan vi vara fler än 5 personer i ett lag?
Nej, varje lag består av 5 deltagare. Ytterligare deltagare anmäls som individuella och i samband med anmälan finns möjligheten att beställa en extra picknickkasse.

Fotograferar ni under loppet?
Ja, under alla våra arrangemang kommer det att finnas fotografer på plats. Bilder kan komma att läggas ut på blodomloppet.se, vår Facebooksida eller användas i inbjudan eller annan marknadsföring av Blodomloppet.

Hur gör jag för att slippa stå med i start- och resultatlistorna på nätet?
Om du inte vill stå med i start- och resultatlistorna klickar du i rutan ”Jag vill inte att min anmälan ska synas på Internet” i samband med anmälan.

 

Grundare

Huvudpartner

 

 

 

 

 

Partner

 

Leverantör